Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budai Középiskola, rosszul...

Budai Középiskola, rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
Most várom az eredményeket, hogy hova vesznek fel, és val.szeg a Budaiba fogok menni. De most olvasgatok itt pár kérdést a suliról, és eléggé megijedtem.:S Tényleg egy sz.r suli, ahonnan mindenki csak el akar menni? Hülyeség volt, hogy oda jelentkeztem?

2012. ápr. 20. 19:23
1 2 3 4
 31/33 porfogo95 válasza:
Most végeztem budaiba. Ha jó osztályt + tatanárokat fogsz ki , akkor jó életed lesz , ha nem akkor szívni fogsz ( szigetis osztályok egyre szarabbak ) én is szigetis vagyok , egy évet halasztottam hogy jó osztályt kapjak. Aki jővőre szigetis lesz , annak részvétem , megkapjátok Frey-t ofőnek ( földi pokol .. ) A táncsicsosok szeretnek mutogatni hogy a szigetisek gyökerek , de ez nem igaz , az én osztályom pl elég jó kos gárda volt. Persze igaz ami igaz , kell egy -két év mire a selejtje kihullik ( de ez a táncsicsra is igaz ). Mivel a suli nagy , így nem lehet egyértelmű véleményt formálni róla, pénz nincs , a vezetőség nagyon szervezetlen , viszont ha űgy állsz hozzájuk (és kedvelnek ), akkor kihúznak a szarból . Érdekes 5 év volt , tudok mondani jót/rosszat. Szerencsén múlik milyen válogatást kapsz. Van pár tanár aki komplet hülye ( tanitani nem tud )/, de vannak olyanok is akiknek öröm beülni az órájára , Pl: ha Kocsist kapjátok töri tanárnak akkor fájni fog a cesétek a röhögéstól óra végére , + jól adja le az anyagot . Bodozci-t kerüljétek (Fizikát tanít ) , kedvesnek tűnhet , de egy rossz ondulatú paraszt). Kangyerka ( kangyi ) infót és gyakorlatot tanít , nagy forma ő is . Nagyából ennyi .
2015. jún. 4. 16:48
 32/33 anonim ***** válasza:
Én már 2 éve járok a budaiba... Tényleg attól függ, hogy kiket kapsz tanáraidnak.. A hülyegyerekek meg úgy is kihullanak idővel..:)
2015. nov. 8. 16:12
 33/33 anonim ***** válasza:

Üdv!

Én 2008 és 2012 között koptattam a Budai padjait Szigetisként.

Nekem semmi különösebb problémám nem volt az intézménnyel.

Valóban,nem a legjobb iskola(2012-ben 3,15-ös átlag suli szinten),és eléggé haldoklott a szakképzés

(legalábbis akkor; Nem volt alkatrész,forrasztó ón,stb...

Most nem tudom,mi a helyzet)

Ami a tanárokat illeti,egyáltalán nem volt velük gondom,pedig nem voltam kiemelkedő tanuló.

Van aki szigorúbb,van aki lazább. Tapasztalatim szerint,ha megtanulod,amit kérnek,nem lesz probléma.

Egyébiránt,az osztályfőnököm Bodóczi volt. Számomra rendes,segítőkész embernek tűnt.

Továbbá,abban egyet értek,hogy Frey órái szárazak,de hatalmas szaktudású ember.

Előttem írták,hogy jók a NyEK-es,valamint a kéttannyelvű osztályok. Ez így van,2012-ben átlag szerint

a(z akkori) 49 osztályból az első 8-ban voltak iskola szinten.

Szóval,összességében én élveztem az ott töltött 4 tanévet. Persze,voltak tahó emberek,de hát hol nincsenek.

2016. febr. 25. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!