Budai Középiskola, rosszul döntöttem?
Figyelt kérdés
Most várom az eredményeket, hogy hova vesznek fel, és val.szeg a Budaiba fogok menni. De most olvasgatok itt pár kérdést a suliról, és eléggé megijedtem.:S Tényleg egy sz.r suli, ahonnan mindenki csak el akar menni? Hülyeség volt, hogy oda jelentkeztem?2012. ápr. 20. 19:23
21/33 anonim válasza:
Utolsó!
Te mettől meddig jártál Budaiba? :)
Kozma töri órái tényleg felejthetetlenek :D
meg azok szerencsések akik Bédai tesi óráit élvezhetik..
22/33 anonim válasza:
Szerintem tök jó suli, mondom ezt úgy, hogy szigetis vagyok, arról meg ugye hallani ezt-azt. :D Ne izgulj, ahova te mész ott csak sok a divatb*zi, és a páwa. :D Tisztelet a kivételnek. :D
23/33 anonim válasza:
Én is a Budaiba járok, tényleg nem a legjobb suli de viszont nekem személy szerint nagyon erős is.Ami a tanárokat illeti tényleg elég szigorúak de van 1-2 jó fej is :D, de amúgy, ha nem csinálsz semmi rosszat meg, ha eleget teszel a tanárok követeléseinek akkor ők sem annyira vészesek.
24/33 anonim válasza:
Utolsó!. :D
Milyen szakra jársz? Hányadikba mész?
25/33 anonim válasza:
én oda járok, végzős vagyok. nem olyan rossz iskola. én még szeretem is. Jó a társaság, a tanárok többsége jó... kb ennyi
26/33 anonim válasza:
Ami biztos, hogy a titkárságon nagyon bunkók....
27/33 anonim válasza:
Én is oda fogok járni jövőre, magyar-angol két tannyelvűre... Ezektől a válaszoktól mindig egy kicsit megbánom, hogy oda jelentkeztem.:S nem tudom, hogy jól döntöttem-e.
28/33 anonim válasza:
Engem a két tannyelvűre vettek fel, és az unokatestvérem is a Budaiba járt (most érettségizik)és nagyon sok jót mondott. :)
29/33 anonim válasza:
Én is a Budaiba fogok járni és szintúgy megbánom ezektől a válaszoktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!