Budai Középiskola, rosszul döntöttem?
Rosszul döntöttél. Alacsony színvonalú képzések, többségében nem jó tanárok - vannak kivételek! A képzésekről annyit, hogy bármelyiket választod külön tanárra vagy képzésre kell majd költenetek, mert amit itt oktatás néven végeznek, az gyakorlatilag használhatatlan, szóval vagy kőkemény önképzéssel csinálod végig vagy külön programok. Továbbá ez az intézmény egy "mamut" iskola. 1500+ diákkal... A tanárok többsége tényleg elég paréj, van amelyik kifejezetten rosszindulatú és haragtartó, az igazgató se valami segítő kész.
Ha teheted semmiképp se menj a Budaiba. Hunfalvyról én jókat hallottam.
Ma beszéltem az egyik ottani ismerősömmel, és ő pont az ellenkezőjét mondta. Nagyon szeret odajárni, szereti a tanárait, mert kedvesek, és szerinte jól leadják az anyagot.
Mikor mondtam neki, hogy miket írnak itt kb. röhögött. Ő se nagyon akart ide jönni, de szerinte nagyon jó suli, és biztosan nem cserélné le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!