Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budai Középiskola, rosszul...

Budai Középiskola, rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
Most várom az eredményeket, hogy hova vesznek fel, és val.szeg a Budaiba fogok menni. De most olvasgatok itt pár kérdést a suliról, és eléggé megijedtem.:S Tényleg egy sz.r suli, ahonnan mindenki csak el akar menni? Hülyeség volt, hogy oda jelentkeztem?

2012. ápr. 20. 19:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Én Budais vagyok.Idén végzek.Azért nemilyen szörnyű suli ahogy itt sokan lefestik...nem mindegy hogy a budain belül Táncsicsról vagy szigetiről beszélünk.Táncsicson belül is egy kéttannyelvü vagy egy mezei osztályról..Én nembántam meg speciel hogy budais lettem,dehát kinek mi :)
2012. ápr. 29. 23:32
 12/33 A kérdező kommentje:
De örülök, végre valaki, aki nem szídja a Budait.:D Köszi a válaszodat.:) Van már valami terved, hogy hova mész továbbtanulni/dolgozni?
2012. máj. 1. 13:26
 13/33 anonim ***** válasza:

Igen van.Egyetem :)NKE vagyBCE vagy BGF..érettségitől függ

Kedves kérdező!

Te hova jelentkeztél budain belül?

2012. máj. 1. 21:20
 14/33 anonim válasza:
A lányom is oda fog járni. Téged melyik szakra vettek fel? Van már ismerősöd az ott tanulók között?
2012. máj. 3. 11:21
 15/33 A kérdező kommentje:
Én majd spanyol nyekre megyek.:) Nem sok mindenkit ismerek ott, csak egy-két embert.
2012. máj. 9. 15:51
 16/33 anonim válasza:
A lányom médiára megy, de mi senkit nem ismerünk. Sajnos a barátnőit máshová vették fel.
2012. máj. 10. 10:28
 17/33 anonim ***** válasza:

A budai nyek-es osztályai jók.:)

Én angol nyek-es voltam, spanyolról nemtudok nyilatkozni, de nembántam meg hogy erre a szakra mentem.

2012. máj. 11. 17:56
 18/33 anonim válasza:

Szia,én is a spanyolra megyek!:)Nyelvi előkészítősbe.

Én sem sok jót hallottam,de reménykedem :D

Akkor ezek szerint osztálytársak leszünk :)

2012. máj. 14. 22:53
 19/33 anonim válasza:
én is spanyolra megyek, akkor én is oszt. társ leszek:DD
2012. jún. 27. 20:57
 20/33 tittila válasza:
56%

Én is Budais voltam. A Táncsics, nyelvi előkészítős osztályai tényleg jók.(: OKTV is nyertek azt hiszem, vagy valami országos versenyt, nem tudom pontosan.

Csak nem érdemes megbukni, mert akkor beraknak egy gyűjtő osztályba és puff.

Csak a budaiban és azt hiszem csak még egy iskolában lehet Budapesten Pszichológiát tanulni és abból érettségizni,Kitűnő és nagyon kedves a pszichológia tanárnő.(:

és Kozma tanár úr történelem óráit sem érdemes kihagyni. ;D

Úgy gondolom ha jó a hozzáállásunk akkor itt is lehet ugyan annyit tanulni és okosodni, mint bárhol máshol.

2012. júl. 8. 03:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!