Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek 2012-ben a szegedi...

Szerintetek 2012-ben a szegedi orvosi egyetemre mennyi lesz a ponthatár?

Figyelt kérdés

Tavaly 417 volt,a pluszpontokat 80-ról 100-ra emelték (tavaly a nyelvvizsga pontokat csökkentették), nem mindenki vállal be 2 emeltet,de ha be is vállalják nem biztos,hogy százalékba jó lesz az eredményük.A többségnek 75 90 pluszpontja lesz.

A helyeket talán csökkentették 20-al,viszont Debrecenbe növelték.

2012. ápr. 4. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ezt az égvilágon senki se fogja tudni megmondani neked, egészen július 24-ig, akkor lesz a pontszámhirdetés. bár azt tudni kell, hogy kb. 30.000 emberrel kevesebben jelentkeztek idén, mint tavaly (mármint összesen minden egyetem minden szakára), szóval szerintem kevesebb lesz mindenhol a tavalyihoz képest, leszámítva azt ahol drasztikusan csökkentettek, pl jog és gazdaság. de 1-2 hét múlva kijönnek a statisztikák hogy melyik egyetem melyik szakára hányan jelentkeztek, onnan is lehet majd tippelgetni, de semmi biztosat nem lehet tudni júliusig.
2012. ápr. 4. 14:20
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ.

Nem tudtam,hogy mikor lesz látható a statisztika,majd megnézem.

Szerintem nem fognak drasztikusan emelni a pontokon (pl.20-al)vagy csökkentik vagy csak egy nagyon minimálissal emelik meg.

2012. ápr. 4. 15:25
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem emelik hanem maximum emelkedik. Olyan nincs, hogy emelik. Ki emelné meg?

Egyébként én kb. 430 pontot tippelek.

2012. ápr. 4. 17:04
 4/18 anonim ***** válasza:
szerintem tavalyihoz képest 10el fog emelkedni
2012. ápr. 4. 17:21
 5/18 anonim ***** válasza:
felvi.hu-n már meg tudod nézni hányan jelentkeztek idén :)
2012. ápr. 17. 11:07
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!

Semmelweis-re nagyon sokan jelentkeztek első helyen,a vidéki egyetemekre pedig nem sokkal többel.

A helyeket is növelték ennyivel vidéken,szerintem nagyon nem változtatja a pontokat.

2012. ápr. 17. 14:12
 7/18 anonim ***** válasza:
szétizgulom az agyamat a ponthatárok miatt.
2012. ápr. 18. 19:28
 8/18 anonim ***** válasza:
ne is mond én is:D
2012. ápr. 18. 22:28
 9/18 A kérdező kommentje:
én is,ti hogy látjátok a statisztika alapján kb mennyi pont emelkedésre lehet számítani?
2012. ápr. 18. 23:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom hogy 5-10 között. Bár sok függ még a májusi érettségiktől is, hogy milyen nehezek vagy könnyűek lesznek..
2012. ápr. 19. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!