Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a győri Révai és a...

Milyen a győri Révai és a Kazinczy közössége? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Jövőre mindenképpen Győrbe szeretnék menni középiskolába, de nem tudom eldönteni, hogy melyik suli lenne a jobb választás. A Révairól sokat hallottam, de nagyon félek tőle, hogy oda eléggé kocka, stréber (bocsánat a megnevezésekért, szerintem mindenki érti mire gondolok) emberek járnak. Én meg olyan vagyok, aki állandóan beszél, és akinek szüksége van valami jó társaságra, "patriarcokra".

Melyik lenne a jobb választás?

A tanárok is érdekelnének: van valahol olyan, akivel nem árt vigyázni?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.^^

2012. márc. 13. 11:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán lehet megmondani, mert minden évben mások a ponthatárok.

Attól függ, hogy az adott évben milyen nehéz a felvételi, illetve mennyire okosak a diákok.

2013. jan. 21. 17:10
 32/36 A kérdező kommentje:
És ez kb. mikor fog kiderülni, hogy milyen erős volt idén a mezőny?:|
2013. jan. 21. 17:29
 33/36 anonim válasza:
Na hány pontod lett ?
2013. febr. 24. 18:23
 34/36 A kérdező kommentje:
Összesen 232. :) És 208-tól vesznek fel a matek-német szakra, szóval bekerültem! :)<3
2013. febr. 25. 16:51
 35/36 anonim válasza:
Na az szuper es hogy jött össze részekre bontva?
2013. febr. 25. 18:54
 36/36 A kérdező kommentje:

Humán-angol (szinte biztos): 210

Humán-német: 206

Matek-angol: 216

Matek-német: 208

Reál (matek-fizika): 209

Reál (kémia-biosz): 201

Nyelvi előkészítő: 196

Ennyit olvastam a neten március negyedikén lesz kint a suliban az ideiglenes lista.:)

2013. febr. 26. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!