Milyen a győri Révai és a Kazinczy közössége? (bőv. Lent)
Jövőre mindenképpen Győrbe szeretnék menni középiskolába, de nem tudom eldönteni, hogy melyik suli lenne a jobb választás. A Révairól sokat hallottam, de nagyon félek tőle, hogy oda eléggé kocka, stréber (bocsánat a megnevezésekért, szerintem mindenki érti mire gondolok) emberek járnak. Én meg olyan vagyok, aki állandóan beszél, és akinek szüksége van valami jó társaságra, "patriarcokra".
Melyik lenne a jobb választás?
A tanárok is érdekelnének: van valahol olyan, akivel nem árt vigyázni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.^^
Hali!
Jáájdeörülök nekii. :D
Amúgy valaki nem tudná nekem megmondani, hogy lesz e valamilyen "különleges" tantárgy? Mert pl. nálunk van ilyen, hogy "háztartástan"... ugye ott az nem lesz?:D
Kösziaválaszt.;)
Itt nincsenek ilyenek.
Média van 11.-ben fél évig. (ha ez különlegesnek számít)
Oh, köszönöm. :D Akkor nem lesz semmi égbekiáltó. Örülök neki! :D
Még egy fontos dologra vagyok kíváncsi:
Milyen a kolesz? :D
koleszos osztálytársaim beszámolója alapján tudnék csak válaszolni :) ők szeretik, mert nagyon jó a társaság, és nincs vasfegyelem. nyilván vannak szabályok, de reljesne betarthatóak.
egy negatívum, a kaja elvileg nem a legjobb :D fel kell tankolni otthon hétvégente :D
Múlt héten voltam fent nyíltnapon úgyhogy már 100%, hogy abba a suliba szeretnék továbbmenni!
Az átlagom nagy valószínűséggel ötös lesz (kémián kívül mindenből kitűnő vagyok, a felső éveim alatt szinte még négyesem sem volt egyik tantárgyból sem) és igazából a felvételitől félek. Azt elvileg alig lehet max öt hibapontosra megírni ugye? Nagyon szigorúan veszik a pontozást? A matektól nem tartok mert országos eredményeim vannak, viszont magyarból elég gyenge a tanárom és nem vagyok benne biztos, hogy mindent úgy magyaráz el ahogy van.. :|
Erről esetleg valaki valamit?:$$
Kösziii előreis.:)
Hát biztos eredményt csak január 30-án tudok meg, de ahogy néztem olyan 3-5 hp-om van magyarban, matekban pedig 2-4. :$ Az szerinted jó? Kitűnő lettem félévkor is, a matekomat dupláznák most (matek-német szakra szeretnék menni. :$).:)
Köszii a választ előre is. :D
Persze, hogy jó :)
Ha tényleg csak ennyi hibád lesz, mint amit mondtál, tuti, hogy felvesznek.
Nagyon reménykedem. :||
Amúgy kb. hány pontot kell elérni, hogy felvegyenek akkor, ha kitűnő vagyok? :$ mert nem emlékszem pontosan a pontszámaimra és azt sem tudom, hogy a fogalmazásomra hány pontot adnak... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!