Mit kezdjek magammal?
"mert nem vagyok kiemelkedően okos viszotn akaraterőm és szorgalmam van,de félek h ez a bejutáshoz kevés,viszont biztosan tudom hogyha bejutnék megtudnám állni a helyem de sajnos ezt felvételnél senki nem kérdezi tölem.az orvosin kivül semmit nem tudok elépzelni magamnak ."
Kedves kérdező, orvosira bejutni baromi könnyű. Írni kell egy jó biosz meg egy jó kémia emelt érettségit és ennyi, meg kell egy angol nyelvvizsga.
És honnan a retekből tudod, hogyha bejutnál megállnád a helyed? Már bocs de ez egy elég öntelt kijelentés. Attól, hogy tudsz seggelni, meg magolni még lazán meg lehet bukni. Itt az összefüggéseket kell látni, és bizony ahhoz magas IQ kell. Továbbá egyetlen félévben képesek leadni egy ezer oldalas könyvet, majd közlik, hogy bocsi ezt ennyi idő alatt én sem tudnám megtanulni.... Ide a szorgalom édes kevés. Sőt a szorgalmas diákok könnyebben kibuknak, mert kevésbé tudnak szelektálni. Hidd el nekem egy egyetemi vizsgán, amihez képest az érettségi semmi, nem érdekli a vizsgáztatót, hogy te milyen kitartó meg szorgalmas vagy. Tudod, vagy nem tudod, csak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!