Hirtelen jött változás, mit kezdjek magammal?
Egészen idáig úgy gondoltam, hogy építész leszek és a BME-n fogok tanulni. Aztán a nyáron rájöttem, hogy nem szeretek tanulni, nem érdekel a művészet. Utána kitaláltam, hogy oké akkor építő. Végzős vagyok, csináljuk matekból az emelt szintű példákat és hozzájuk sem tudok szagolni, nem is szeretem annyira a matekot (csak egyes részeit). Fizika emelt még abszurdabb. Szeretem a nyelveket meg a törit. Azt hiszem. A nyelvekben biztos vagyok.
Mit kezdjek magammal? Anyám már akkor összezuhant amikor megmondtam h nem építész leszek. Mit csináljak? Merre menjek?
18/L (végzős)
Sok helyre lehet menni a nyelvekkel meg a törivel is,nem csak büfészakokra. Pl. néhány gazd-i szakon is elfogadják,mint az emberi erőforrások, nemzetközi gazdálkodás stb. De alapvetően a tolmácsokra is szükség van, bármennyire is óva intenek a bölcsész szakoktól.
Szerintem nézegesd Felvin a szakok leírását, fórumokat, véleményéket, de elsősorban arra gondolj,h mi az,amiben el tudod magad képzelni életed végéig. Persze ezt így elég nehéz, és mondom én, aki elkezdtem a gyógytornász szakot, ott hagytam, azóta akartam pszichológus, orvos, gyógyszerész és biomérnök is lenni, de mindnél találtam kizáróokot végül:D Szóval én is idén felvételizek újra.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!