Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Igaz, hogy a BME ma már csak...

Igaz, hogy a BME ma már csak a híréből él és bárki elvégzi ha van egy kis szorgalma meg tud puskázni?

Figyelt kérdés

2012. febr. 6. 07:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
nem
2012. febr. 6. 07:12
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
PRóbáld ki és akkor rájössz, hogy nem igy van.
2012. febr. 6. 07:18
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom azt olyanok terjesztik, akik nem jutottak be és akkor jó le akarják húzni azokat, akik ott végeznek:)
2012. febr. 6. 08:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
én 2 hónap után ott hagytam mert én is azt hittem hogy jaj csak elvégzem valahogy:D hát nem igy lett..... tanultam és egyik zh-m sem lett meg főleg hogy nemvagyok egy műszakis lélek. nagyon nehéz és rengeteg zh van oda csak az menjen akit tényleg érdekel a műszaki és a képessége is meg van hozzá.
2012. febr. 6. 09:42
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
Nehéznek nehéz, de az is igaz, hogy túl van értékelve itthon. Bécsben azt sem tudják mi az a BME. Nemzetközileg sem ért el sokat.
2012. febr. 6. 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező, itthon, még mindig a BME a legjobb, és nem véletlenül van az a sok BME-s szóvicc. BME Beszarsz Mire Elvégzed.
2012. febr. 6. 17:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lehet olyan nehéz ha mégis rengetegen elvégzik?
2012. febr. 6. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert azért előfordulnak még okos emberek is?

Az orvosi is nehéz, mégis sokan elvégzik.

2012. febr. 6. 19:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Elvégezni elvégzik, csak nem mindegy hogy hány évet csúszo a diplomáddal...
2012. febr. 6. 20:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz. Nem véletlen mondják, hogy a magyarok okosabbak a többi nemzethez képest, nyilvan ezért érezhetik sokan könnyünek a BME-t is. Köszi a segítséget, de azért még átgondolom, hogy hova is jelentkezek.
2012. febr. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!