Ha a sima központim 62 pontos lett (szégyen) miyen eredményt várhatok a tehetség gondozóstól? ://
Figyelt kérdés
Van egy suli (Balaton Almádin) ahova nagyon szeretnék bejutni. Viszont ahogy elnéztem a javító kulcsot.. Rendesen eltoltam az egészet. Nem számít bele sehol a bejutáshoz, az ECDL vizsga, alapfokú nyelvizsga (angol), 7-es szintű magyar kompetencia, 5-ös matek... Kompetencia alapján nem lehet bekerülni?? :(( Félek.2012. febr. 3. 09:33
1/9 Andizsuzsi válasza:
Nem, bekerülni felvételi alapján lehet. De ahogy itt olvasom, a többieknek sem lett sokkal rózsásabb, úgyhogy azért csak reménykedj. Esetleg plusz pontot adnak a fentekért.
2/9 anonim válasza:
Egyébként ha nem vesznek fel, akkor még felis hívhatjátok, tudod a pótfelvételi...
3/9 anonim válasza:
Szia! Én is oda akarok menni, nekem a sima 78 pont lett, a tehetséggondozó 54... Te tudod már az eredményed? Remélem osztálytársak leszünk :D
4/9 A kérdező kommentje:
Ha felvesznek. :// :DD
2012. febr. 7. 16:36
6/9 A kérdező kommentje:
Ma. :/
2012. febr. 8. 16:05
7/9 A kérdező kommentje:
45 pont. :ccccc
2012. febr. 8. 16:06
8/9 anonim válasza:
Fel a fejjel! Mindenkinek nagyon szar lett! Majd írd meg hogy bejutottál-e :)
9/9 A kérdező kommentje:
Oksa. ://
2012. febr. 15. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!