Történelemhez kell tehetség?
gondolom mindkét hozzászóló töri szakos!?
persze,ahhoz csak fenék kell!
hát nem,igenis kell hozzá IQ,h összességében lásd a különböző gazdasági és társadalmi folyamatok mikéntjét!
én töri szakon,történészként végeztem,de rá jöttem,h soha nem lennék olyan formátumú tudós,mint akiket sokra tartok!(pl. KL/RI)
ezért más pályát választottam.
szval lényeg a lényeg,nem elég hozzá csak a szorgalom.
23l
Hát én például egyszer meghallok egy évszámot azt örökre megjegyzem. Ez tehetség?:DDD
Ezekután már csak azt kell, hogy ehhez az évszámhoz mi is kötődik, de szinte mindig megvan az is.
elég szűk látókörű lehetsz,ha azt hiszed,h a történelem tanulás csak évszámokból áll!
látszik,h képtelen vagy komplexen gondolkodni!na sebaj.
kérdező:köszi:)
"elég szűk látókörű lehetsz,ha azt hiszed,h a történelem tanulás csak évszámokból áll!
látszik,h képtelen vagy komplexen gondolkodni!na sebaj. "
Ne haragudj, ezt nekem mondtad? A negyedik vagyok.
Én egy dekát nem tanultam még történelemből, a könyvem olyan mintha tegnap vettem volna, és mégis szín ötös vagyok. Ezt nem beseggelni kell , ha ÉRDEKEL el tudod magyarázni. ha pl egy törvényt kell elmondanod amit X király vezetett be, esetleg azt kell megtanulni. tudni kell következtetni, és viszonyítani.
ha megtanulod és nem érted, pár hét és el is felejted, mert annyi minden szalad át az agyadon addig, de ha érted egy életre megmarad benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!