Miskolci Egyetem Villamosmérnöki kar ér valamit?
Istenem, ez a sok sznob BME-s. Akkor most mesélek valamit. Én kandós vagyok, hajtáson tanulok. BME-s tanár tanít minket, aki mesélte, hogy rendszeresen mennek hozzájuk a SIEMENS-től, hogy érdeklődjenek a diákok után, de kénytelenek átirányítani hozzánk a Kandóra, mert egyszerűen a felét sem tanulják ott diákok, amit a kandón mi megtanulunk. Értve ezt úgy, hogy például a BME-n egy gépes csak a gépekkel foglalkozik, míg egy mit tudom én, beágyazott kolega csak azzal. Nálunk ez úgy megy, hogy ezek kötelező tantárgyak, és mindenkinek meg kell tanulni. És ezek nem is ezek a habi tárgyak, hanem azok a vért pisilős dolgok.
Na az egésznek annyi a lényege, hogy nem csak a BME létezik. Az ÓE Kandó is ugyan olyan jó, mint a BME VIK. Néhol ez, néhol az jobb. Nem kell lenézni más intézményt főleg, ha azt sem tudjuk, mi zajlik ott.
Egyik tanárom Miskolci egyetemen szerezte a diplomáját, (egyetemi szint,5ös államvizsga) Kandóra járt mérnöktanárira, rendre befeküdtek a diplomájának.
Mellette Kandón tanított is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!