Miskolci Egyetem Villamosmérnöki kar ér valamit?
Én nagyon jónak tartom, több embert vesznek fel a Bosch-oz miután végeznek, ami azért nagy szó szerintem, viszont nehéz is és futólag ismerek néhány ott végzettet ezek alapján jónak mondanám.
Debreceninél mindenképp többet ér. Kb ÓE-KVK-val egyszintű az oktatás, bár a Kandó jobb a kiépített Bp-i céges kapcsolatai miatt.
passzolom annyira nem ismerem :S
Bp-en kb 150-175 nettó.
Nagyon fontos a nyelvtudás.
Ha van időd akkor diákmunkát is vállalhatsz, szakmában, mert pályakezdőként óriási előny, ha már dolgoztál valahol (könnyebben felvesznek).
A Boschban meg az ilyen multiknál az a jó, hogy van előrelépési lehetőség a fizetés kb ott is ennyi körül van, bár vidéken 20-30%-al kevesebb a fizetés mint Bp-en
A Kandón van egyébként kooperatív képzés is ami azt jelenti, hogy utolsó félévben ha már meg van nem tudom pontosan de oylan 170-180 kredit a 210-ből jelentkezhetsz rá.
Ez azt jelenti hogy heti pár napot dolgozol cégnél pár napot meg suliban vagy. Hogyha meg lesznek elégedve a munkáddal akkor végzés után egyből alkalmaznak, és kb havi 50ezret kapsz a munkádért.
A számokat amiket írtam nem tutik csak erre emlékszem.
Nem is tudom lehet nem kooperatív képzés a neve.
De a "kooperatív" stimmel a "képzés" nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!