Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci Egyetem Villamosmérnö...

Miskolci Egyetem Villamosmérnöki kar ér valamit?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

00:16-nak

Ha esetleg te is voltál BME-s, akkor tudhatod jól, hogy annyit csalni vizsgákon, ügyeskedni, sorokat megszerezni sehol máshol nem lehet csak a BME-n.

2012. febr. 4. 06:58
 12/22 anonim ***** válasza:

És akkor mi van? Nem jártam BME-re de mivel most is mérnökhiány van, kisebb cégekhez ha jól beszélsz angolul be lehet kerülni szar csöves diplomákkal is. Pár év tapasztalattal meg magasról letojják hogy hol végeztél. Az érdekli őket hogy mit csináltál és milyen tapasztalatod van.

Abban igazad van hogy pl az ázsiaiak vagy a skandinávok nem kicsit kiröhögik az itteni frissdiplomás mérnököket.

2012. febr. 4. 08:58
 13/22 anonim ***** válasza:
De gondolom a kérdező országos szinten értette hogy ér e valamit és nem világviszonylatban.....
2012. febr. 4. 08:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Naná, hogy ér... a villamosmérnöki SZAK az egyik legkeményebb az egyetemünkőn, és nem CSAK A BME létezik, könyörgöm
2012. febr. 4. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy mérnökhiány van? Hidd el nagyon is telített a piac és egy mérnöknek sem könnyű elhelyezkedni. Ezzel csak a média hülyiti a népet, hogy mérnökhiány van.
2012. febr. 5. 07:16
 16/22 anonim ***** válasza:

profession.hu, topjob.hu, cvonline.hu

Még van néhány ott megnézheted, h mennyire nincs mérnökhiány :)

2012. febr. 5. 10:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Jah értem. Megnéznéd, hogy hány regisztrált álláskereső mérnök van magyarországon? Szerintem neked fingod sincs, hogy a fejvadász cégeknél meghírdetett állások zöme milyen melo és meddig dolgozik ott egy átlag ember.
2012. febr. 6. 06:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Minden hülye elhiszi amit a TV-ben mondanak neki....
2012. febr. 6. 06:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom akkor nekem csak simán szerencsém volt. :)
2012. febr. 6. 07:48
 20/22 Pandangel6 válasza:
ér-e valamit??! örülj,ha elvégzed.. :)
2012. szept. 10. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!