Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vannak itt révaisok/Révaiba...

Vannak itt révaisok/Révaiba készülők?

Figyelt kérdés

Szóval... én most vagyok nyolcadikos, eddig mindvégig kitűnő voltam, ezért Anyuékkal úgy döntöttünk, hogy a győri Révai Gimnáziumba fogok jelentkezni. Nemrég írtam meg a központi felvételit. Azt szeretném kérdezni, hogy (bár csupa jót hallottam mind a koleszról, mind magáról a suliról) milyenek a tanárok, a programok, készségtárgyakat mennyire veszik komolyan (itt a tesire gondolok, mert nem vagyok egy atléta, kegyelem ötösöm volt általánosban végig... :S), osztályok milyenek, a tagozatok között mennyire érzékelhető a különbség, és milyen a koleszos élet? Milyen pontszámmal kerültetek be?

Hallottam, hogy a révaisokat beképzeltnek meg sznobnak szokták tartani... Én a nyílt napon nem ezt tapasztaltam... De azért érdekelne, hogy mit gondoltok erről.

Illetve, ha te is ide készülsz, miért, melyik tagozatra? (Csak azért, mert kíváncsi vagyok esetleges leendő osztálytársaimra. :D)

Ja, és mindenkinek szurkolok, hogy bejusson. ;)

U.i.: Bocsi a "regényért", csak nem akartam semmit se kihagyni. :)

2012. jan. 24. 17:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy melyik tagozat melyik betű. :) Az F-esek a hatosztályosok, a C-sek a matekosok, asszem.

A sorrendem amúgy

1.: humán-angol

2.: reál

és harmadik lehetőségnek, ha ide mégsem vesznek fel, nyelvi előkészítő egy másik gimiben.

Ja, és bocsássatok meg, ha butaságokat, vagy lényegtelen dolgokat kérdezek, csak nagyon izgulok, és kíváncsi vagyok, milyen lesz egy új helyen stb. :)

2012. febr. 2. 19:48
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

D : reál

E : nyelvi előkészítő

A : Arany János program

2012. febr. 3. 15:14
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a központival és bizonyítvánnyal 1000%- os , hogy bejutsz, amúgy koleszos lennél (Hol laksz?) és fiú vagy vagy lány?
2012. febr. 4. 20:08
 24/24 A kérdező kommentje:

Veszprém megyében élek, annak is a nyugati részén. :) SZóval csak a kolesz jöhet szóba. A környéken nincs ilyen színvonalas iskola, ezért választjuk Győrt. :)Inkább legyek ott négyes, mint egy gyengébb gimiben kitűnő.

Amúgy lány vagyok. :D

2012. febr. 5. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!