Olvastátok ezt? Jól értelmezem?
Figyelt kérdés
Tehát lehetséges az, hogy utána kimegyek külföldre, és mondjuk 30 évesen visszafizetem a képzés díját? ("A szerződésben a diákok vállalják, hogy a képzési idő kétszereséig, a végzés utáni 20 évben bármikor, Magyarországon dolgoznak; ez hat, tíz vagy tizenkét évet jelenthet - tette hozzá. Aki aláírta a szerződést, de nem teljesíti a feltételeket, annak vissza kell fizetnie az évente több százezer forintnyi támogatást - mondta az államtitkár.")
És lehet olyat, hogy valahány évet ledolgozok, a fennmaradókat pedig visszafizetem?
2012. jan. 20. 13:36
1/1 anonim válasza:
Igen, lehetséges, hogy kimész külföldre, és visszafizeted, ha ez neked megéri (ami egész könnyen előfordulhat ilyen viszonyok között.) A második kérdésedre nem tudom a választ, de logikusnak tűnik, hogy ezt is meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!