Ezt megcsinálhatja?
Hány évesek vagytok? Egyébként nem csinálhatja meg. Semmi jogszabály nincs rá, sem a házirend nem írja elő. Ha nem lóg az arcába, nem zavarja a szemkontaktust, nem igénytelen, zsíros stb, akkor nem értem miért zavarja. Mondjuk volt egy barátnőm aki a következő szaktanárit kapta:
Tisztelt szülők! Rékát szaktanári megrovásban részesítem, mert testnevelés órán a KIENGEDETT HAJÁVAL VESZÉLYEZTETTE OSZTÁLYTÁRSAI ÉLETÉT.
Veszélyes ez a Réka... :D
Jaj, én is kaptam már szaktanárit mert 6 lyuk van a fülemben:D Nem kell vele törődni, ha nem tiltja a házirend nem teheti meg.
14L
Ha itt Magyarországon éltek, akkor nem.
Viszont pl Hollandiában igen...
Hát nekem ilyennel jönne haza a gyerekem, visszaírnék a tanárnéninek valami ilyet hogy: Köszönöm, látom jól tetszik számolni.
Vagy valami marhaságot... én is tanár vagyok, de ez na.. :D azért sok... akkor mit adjak annak, aki lop? Aki eltöri a másik kezét direkt? ... röhej hogy pár tanár a nemtetszését nem tudja normálisan kifejezni.
Dehogy csinálhatja meg.:D
Nem kell, hogy tetsszen neki, de azt azért már tényleg nem mondhatja meg, hogy mekkora haja kell legyen.
Itt a legtöbben azt írták, hogy nem. Pedig ha a házirendben benne van, akkor igen. Nálunk pl. benne volt, hogy nem lehet sminkelni, körmöt festeni, fiúknak meg nem lehet hosszú hajuk. Ez van sajnos.
Amúgy volt egy oszt.társam, kitűnő volt, de hosszú haja volt. Az offő ugyanígy megfenyegette, de a srácot nem érdekelte. Ugyanúgy hosszú haja volt, és kapott egy oszt.főit. Továbbra is kitűnő volt, senkit nem érdekelt az az osztályfőnöki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!