Szerintetek ezt egy tanár megcsinálhatja?
Figyelt kérdés
Az van,hogy nekem szerb nyelvből volt egy egyesem és az nem intő háromnegyed évkor,de a kettő az már az!nekem egy volt,erre a tanárnő fogta magát és beirt még egyet,hogy legyen kettő.Kihivattam a tanáriból és elkezdett kiabálni,hogy én soha nem jelentkezek órán,és azért adott egyest,pedig az osztalyból rajtam kivül vannak 17 en és ök se jelentkeznek soha....Szüleim pedig nem hiszik el,hogy csak ugy beirta... :(2011. ápr. 1. 14:26
1/5 anonim válasza:
Tényleg hihetetlen történet,de mégis elhiszem hogy így volt..Ha nem értesz egyet vele,akkor az igazgatónál tudsz panaszt tenni. Viszont ennek az eredménye az lesz,hogy felelned kell,és igazolni,hogy tudod a tantárgyat..
2/5 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy ezt miért a magyar iskolákhoz írtad, amikor nálunk se szerb nyelv, se háromnegyed év nincsen.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy legalább te elhiszed :( az oszimnak szóltam és azt mondta,hogy hétfőn majd beszélünk róla!
2011. ápr. 1. 14:32
4/5 A kérdező kommentje:
jólva na...nem mindegy,hogy hol van?
2011. ápr. 1. 14:33
5/5 anonim válasza:
Bocsi az offért, második válaszolónak szólnék. Én magyarország déli részén élek, itt a környéken tudok szerb és horvát kéttannyelvű iskolát is :)
Egyébként meg ha vulgáris akarok lenni, azt mondom sz*rd le!! Igyekezz javítani év végére és kész. Fölösleges ezzel igazgatóhoz menni, csak azt éred el, hogy megutál a tanárod, és még a végén át sem enged év végén... Bizonyítsd be, hogy igen is tudod az anyagot, és kész! Az élet igazságtalan, ha tudnád hányszor fogsz még hasonló cipőben járni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!