Szerintetek ez nem kivételezés?
Figyelt kérdés
Van az angol tanárom akit alsó óta utálok. Nemrég írtunk egy dolgozatot. Van két olyan lány aki mindig versenyekre jár meg a tanár nagyon isteníti őket, én meg őket is utálomxd. A dolgozatuk 4es lett volna de a tanár megadta az ötöst és ezt mondta: "jajj még nemtek nem volt négyesetek ezért megadom rá az ötöst". Valamikor mindent elkell kezdeni nem??2012. jan. 17. 19:40
1/6 anonim válasza:
pff.. az ilyet utálom
mármint az ilyen tanárt. persze akkor jó ha nekem ad 5öst:D
2/6 anonim válasza:
De kivételezés,de járj te is versenyre és akkor téged is szeretni fog!
3/6 A kérdező kommentje:
DE ő csak az olyan gyerekeket viszi akiknek orvosok a szülei-.- ugy utálom...sose olvastat engem, ha jelentkezek túlnéz rajtam-.-
2012. jan. 17. 19:55
4/6 anonim válasza:
Be akar nyalni az orvos papánál? Mire számít?
5/6 anonim válasza:
jó hülyegyerek van olyan iskola ahol fizika versenyért kap töriötöst a gyerek mert a versenyzőket mindig támogatják erről szól a tanítás , most mit vártál
6/6 anonim válasza:
Nézd,valamiből meg kell élni!...:DD
De,hogy érted ezt az orvosos dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!