Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ez nem kivételezés?

Szerintetek ez nem kivételezés?

Figyelt kérdés
Van az angol tanárom akit alsó óta utálok. Nemrég írtunk egy dolgozatot. Van két olyan lány aki mindig versenyekre jár meg a tanár nagyon isteníti őket, én meg őket is utálomxd. A dolgozatuk 4es lett volna de a tanár megadta az ötöst és ezt mondta: "jajj még nemtek nem volt négyesetek ezért megadom rá az ötöst". Valamikor mindent elkell kezdeni nem??
2012. jan. 17. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:

pff.. az ilyet utálom

mármint az ilyen tanárt. persze akkor jó ha nekem ad 5öst:D

2012. jan. 17. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
De kivételezés,de járj te is versenyre és akkor téged is szeretni fog!
2012. jan. 17. 19:54
 3/6 A kérdező kommentje:
DE ő csak az olyan gyerekeket viszi akiknek orvosok a szülei-.- ugy utálom...sose olvastat engem, ha jelentkezek túlnéz rajtam-.-
2012. jan. 17. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Be akar nyalni az orvos papánál? Mire számít?
2012. jan. 17. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
jó hülyegyerek van olyan iskola ahol fizika versenyért kap töriötöst a gyerek mert a versenyzőket mindig támogatják erről szól a tanítás , most mit vártál
2012. jan. 17. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd,valamiből meg kell élni!...:DD

De,hogy érted ezt az orvosos dolgot?

2013. máj. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!