Ez kivételezés lenne vagy csak a kapcsolat végett?
Anyuval nagyon jó kapcsolatom van és mindent meg tudunk beszélni. Azt vettem észre, hogy tesómnak nem mond el olyan dolgokat mint nekem. (Tesóm 1 évvel idősebb)Amikor anyunak valami gondja van apával, hogy mindig "morcos" meg lusta, akkor nekem panaszkodja el, tesómnak soha nem mond semmit. A családi ügyekről én előbb tudok dolgokat. Ha elmegyünk ruhát vásárolni, sokszor több mindent kapok, de itt közre játszik, hogy tesóm "finnyás" én nekem meg nagyon sok minden megtetszik hamar. Nekem rengetek ruhám van, míg tesómnak csak pár. (előbb leírtam, hogy szerintem miért). Nekem van vagy 5 telefonom, (1-et használok) mindig felgyülemlenek. Tesómnak csak 1. (mondván, hogy neki az tetszik és jó neki az.)
Ez kivitelezés tesómmal szemben? (többet segítek is itthon az is igaz, és anyu ezt szokta "értékelni" meg tesóm rengetegszer flegma, és anyuval sokszor vitáznak)
Akkor ez csak azért érzem mert jó a kapcsolatom nagyon anyuval, és tesómnak nem igazán, vagy mert kivételezés?
Szerintem meg gáz. Nem pénzzel kell kimutatni ha egyik gyerekkel jobb a kapcsolat. Lehet az is hogy tesód nem olyan nagy lábon él, hiszen írtad is hogy neki elég egy teló, neked meg ott van 5......minek kellett a másik 4? Lehet tesód is megkapna minden szirszart, csak neki nem kell, ó józanabb gondolkodású. Nem tudom, nekem inkább kicsit elkényeztetettnek tűnsz, ne is haragudj.
Az meg hogy azt gondolod többet segítesz, meg tesód bezzeg nem, hát: ezt a világon szinte mindenki így érzi magáról a tesójával szemben :)
nem akarlak bántani, de édesanyád rajtad mutatja be a nevelés csődjét
nem a lányaként kezel, hanem a barátnőjeként
a párom unokahúgával is ugyanez a helyzet
a tesója a bátyja teljesen más, ő meg is mondta egy kis hülye rinyagéppel nem fog versenyezni
szerinted a bátyád ezt a kivételezést nem látja
naná, hogy nem segít, valószínűleg ez nem most kezdődött
ha leszarják minek strapálja magát, úgyis minden figyelem a pici hugira irányul
szerintem te sem kezeled jól
sztm nem arról van szó, hogy neked hamarabb megtetszenek dolgok tesód meg finnyás, hanem valszeg te "kihisztized magadnak vagy kinyafogod vagy kibújod" magadnak a dolgokat
nem mondd, hogy nem, ha valakinek tizenévesen öt telefonja van az nem normális
a párom unokahúga és unokaöccse között például, most felnőtt korukra ez elég nagy ellentéteket szült, alig beszélnek egymással
ha van eszed megpróbálod bevonni a tesódat is a dolgokba és nem csak önző módon azzal foglalkozni, hogy anyuci megvegye neked a 96. övet
lehet, hogy kemény voltam, de azt hiszem érthető
anyukáddal nagyon nem tudsz mit csinálni, de a legjobb úton haladsz afelé, hogy végleg elveszítsd a tesódat
a tesód ezek szerint azt már teljesen feladta, hogy az anyátokkal normális kapcsolata legyen, mert mindig te vagy a középpontba
amit csinálsz álszentség egyébként, te vagy a jó kislány, ezzel őt még inkább hátrányos helyzetbe kergeted
14:22-es vagyok
nem a bátyádat a nővéredet akartam írni
a páromnak van unokahúga és neki egy bátyja
csatlakozom az előttem szólókhoz, én sem örülnék ha te lennél a tesóm
nem is gyerek vagy sajnos hanem kisfelnőtt
de ez nem a te hibád, anyád nem hagyja meg a gyerekkorodat
a tesód meg úgy kompenzál, hogy tízezreket költ egy buli alkalmával, mert nem foglalkoznak vele
anyukád meg szánalmas, hogy csak azért, mert anno nem figyelt és teherbe esett ezért most hátrányosan megkülönbözteti ezt a szerencsétlen gyereket
az pedig vérlázító, hogy elmondták a nővérednek, hogy el akarták vetetni
szerinted, hogy érezheti magát?
gondolkozz már!!!
és akkor azzal jössz, hogy te milyen gondos szerető és jó kislány vagy
gondolj már bele, hogy ő min megy keresztül
elég önző vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!