Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kivételezés lenne vagy...

Ez kivételezés lenne vagy csak a kapcsolat végett?

Figyelt kérdés

Anyuval nagyon jó kapcsolatom van és mindent meg tudunk beszélni. Azt vettem észre, hogy tesómnak nem mond el olyan dolgokat mint nekem. (Tesóm 1 évvel idősebb)Amikor anyunak valami gondja van apával, hogy mindig "morcos" meg lusta, akkor nekem panaszkodja el, tesómnak soha nem mond semmit. A családi ügyekről én előbb tudok dolgokat. Ha elmegyünk ruhát vásárolni, sokszor több mindent kapok, de itt közre játszik, hogy tesóm "finnyás" én nekem meg nagyon sok minden megtetszik hamar. Nekem rengetek ruhám van, míg tesómnak csak pár. (előbb leírtam, hogy szerintem miért). Nekem van vagy 5 telefonom, (1-et használok) mindig felgyülemlenek. Tesómnak csak 1. (mondván, hogy neki az tetszik és jó neki az.)

Ez kivitelezés tesómmal szemben? (többet segítek is itthon az is igaz, és anyu ezt szokta "értékelni" meg tesóm rengetegszer flegma, és anyuval sokszor vitáznak)

Akkor ez csak azért érzem mert jó a kapcsolatom nagyon anyuval, és tesómnak nem igazán, vagy mert kivételezés?

2011. aug. 13. 13:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

az ha valaki veszekszik a tesójával gyerekként, nem jelent semmit, mi is sokat veszekedtünk ettől függetlenül, imádjuk, imádtuk egymást

annak van oka hogy utáljátok egymást

te eljátszod otthon a szentet még szép, hogy utál

2011. aug. 13. 14:32
 12/22 A kérdező kommentje:
nem játszom a szentet.
2011. aug. 13. 14:36
 13/22 anonim ***** válasza:

hát pedig rajtad kívül mindenki így gondolja

most sem reagáltál senkinek azon hozzászólására, hogy a tesód, hogy érezheti magát, csak magadat véded és próbálod igazolni

a testvéri kapcsolatokban nem a legjobb az ÉN ÉN ÉN mentalitás

2011. aug. 13. 14:38
 14/22 anonim ***** válasza:

szívesen lennék a tesód testvére

elmondanám neki, hogy látom, hogy mi megy és hogy sajnálom

és undorítónak tartom az anyai oldal viselkedését

és még csak véletlenül sem élezném tovább a helyzetet azzal, hogy megpróbálok bevágódni még jobban a szülőknél

nincs neked szíved kicsi lány

2011. aug. 13. 14:41
 15/22 A kérdező kommentje:
tesóm nem tud arról h elakarták vetetni!!! semmi ilyenről nem tud ami bántó lehetne számára!!
2011. aug. 13. 14:42
 16/22 anonim ***** válasza:

ne viccelj már

szerinted tesód hülye?

egy kis családról beszélgetünk

szerinted anyukád és apukád vagy a nagyid közötti beszélgetéseket soha nem hallotta?

a gyerekek állandóan hallgatóznak, azt hogy a tesód nem mpndja el, hogy mit tud vagy mit nem az annak köszönhető, hogy nem jó a kapcsoakltotok

ne legyél naiv

én azt tanácsolom neked, hogy próbálj meg kialakítani a tesóddal egy nomrális kapcsolatot és fejezd be, hogy te vagy a család jó gyereke

ezt nem csak azért mondom, mert most ez neketek családilag gáz hanem később egy egyetemen egy fősulin vagy egy munkahelyen nagyon gyorsan kiutálják az ilyen típusú embereket

nem vitatom el a jó szándékodat, de ennek a helyzetnek a kialakulásában anyukádnak vastagon benne van a keze és neked is

hidd el ha most nem is így érzed, de nagy kegy ha az embernek felnőttként van egy tesója

de ha továbbra is anyukád barátnőjét játszod ezt bizony elveszíted végleg

az hogy vélt vagy valós indokok miatt nem akarod a tesóddal rendezni a helyzetet az a te dolgod, de ennek rád nézve még nagyon sok hátulütője lesz

2011. aug. 13. 14:58
 17/22 A kérdező kommentje:
MÉGIS MILYEN KISCSALÁD????????????????????????, MEGEMLÍTETTEM PÁR SZEMÉLYT!!!!!!!!! AKKOR MEG?? NEM SZOKTAK ILYEN RŐL BESZÉLGETNI!! ANUYTÓL MEGKÉRDEZTEM EGYSZER ÉS EZEKET Ő MESÉLTE!!! HA TESÓM MEGKÉRDEZNÉ NEKI IS ELMONDANÁ!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 13. 14:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Pfú de ideges valaki:D

Úgy néz ki a drága "jókislánynak" nem tetszik ha megmondják az igazat.Nah,pontosan erről beszéltek itt a válaszadók:D

2011. aug. 13. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez olyan hogy vagytok ti hárman anyu-apu-te....meg ez a szerencsétlen hülye akit amúgy is el akartak vetetni!

Sz@r lehet. Neki egy szülője van(és mindig is annyi marad akármilyen rendes vele az öreged)neked kettő. Anyádat a régi dolgokra emlékezteti. A hibája jár kel a lakásban. Legyél kicsi lojálisabb,gondolj bele az ő helyzetébe. JAAA hogy nem is akarod megoldani?? Az más. Te vagy kivételezett és még büszke is vagy rá.

Mindenesetre sok sikert az élethez. De vigyázz beléd ne törölje a lábát!

2011. aug. 13. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

15:03-as, ment a zöld kéz:o)

körülbelül ez a reakció volt várható, anyuci szeme fényétől, anyuci kis hercegnőjétől, anyuci kis háziasszonyától, anyuci kis kuktájától, anyuci kis bizalmasától

egyértelműen látszik, hogy elképesztő módon el van kényeztetve és végtelenül önző

azért írt, hogy most mindenki leírja neki, hogy persze kis drágám a tesód egy aljas te meg nem nem vagy kivételezett helyzetben csak a "szolgálataidért" kapod meg a 84. cipellődet

nem is érdekli a tesója

a kérdezőnek:

ha négyen vagytok a családban az kis család, gondolom nem lakik ott veletek a fél rokonság ha igen akkor gratulálok

anyukád nem érdemli meg, hogy gyerek legyen, azok után, hogy az egyik lányát kibeszéli a másikkal, főleg, hogy neked elmondja, hogy őt el akarta vetetni

gondolkozz már édesanyád nem normális, ilyet egy anya soha nem mond el senkinek....

gondolod, hogy tesód soha nem gondolkodott el még azon miért te vagy a kis kedvenc és soha elő nem fordulhatott, hogy bármit meghallott

persze te ezt tudod, mert olyan jó a kapcsolatotok

nézz előbb magadba és értelmezd amit a kommentelőkkel felvázoltunk neked

nem a tesódban van a hiba hanem anyádban meg benned

2011. aug. 13. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!