Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kivételezés lenne vagy...

Ez kivételezés lenne vagy csak a kapcsolat végett?

Figyelt kérdés

Anyuval nagyon jó kapcsolatom van és mindent meg tudunk beszélni. Azt vettem észre, hogy tesómnak nem mond el olyan dolgokat mint nekem. (Tesóm 1 évvel idősebb)Amikor anyunak valami gondja van apával, hogy mindig "morcos" meg lusta, akkor nekem panaszkodja el, tesómnak soha nem mond semmit. A családi ügyekről én előbb tudok dolgokat. Ha elmegyünk ruhát vásárolni, sokszor több mindent kapok, de itt közre játszik, hogy tesóm "finnyás" én nekem meg nagyon sok minden megtetszik hamar. Nekem rengetek ruhám van, míg tesómnak csak pár. (előbb leírtam, hogy szerintem miért). Nekem van vagy 5 telefonom, (1-et használok) mindig felgyülemlenek. Tesómnak csak 1. (mondván, hogy neki az tetszik és jó neki az.)

Ez kivitelezés tesómmal szemben? (többet segítek is itthon az is igaz, és anyu ezt szokta "értékelni" meg tesóm rengetegszer flegma, és anyuval sokszor vitáznak)

Akkor ez csak azért érzem mert jó a kapcsolatom nagyon anyuval, és tesómnak nem igazán, vagy mert kivételezés?

2011. aug. 13. 13:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
szégyelld magad te idióta, idegbeteg barom, hogy a saját testvéredről így beszélsz! szóra sem érdemes a z ilyen ember..
2011. aug. 13. 16:05
 22/22 anonim ***** válasza:

El vagy kényeztetve, sokat képzelsz magadról, a testvéred így leírásra is sokkal jobb ember lehet. Tipikusan te vagy az amcsi filmekből a szétkényeztetett kis világszépe, a tesód meg a mellőzött hülyegyerek.

De tudod hogy végződnek az ilyen amcsi filmek....a tesó klassz férjet talál aki imádja, jó karrierlehetőséget kap, a kiskedvenc meg vagy anyuci gazdag nyakán marad 40 éves koráig megöregedve egy-két macskával (jelen esetben kutyával), vagy: 20 évesen hozzámegy egy 60 éves pénzezsákhoz hogy az is a segge alá toljon mindent mint a szülei.

A testvéred sokkal életrevalóbb lesz, sokkal jellemesebb mint te, Neked mindig ott lesz a pénzes szülői rajongógárda, meg a hatalmas egód.

Ez jött le nekem a két oldalból.

2011. aug. 13. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!