Bocskai István Általános Iskola Halásztelek - jár oda valakinek a gyermeke?
Milyen tapasztalatokat szereztetek? Jók és az esetleges rosszak is érdekelnek, bármilyen infó.
Köszönöm!
Én a középsuliba járok.De mind a két öcsém ott tanult ill. tanul.Sok pozitívuma van.A trógerebbeket kivágják, szóval tényleg nem rossz társaság.A tudást is elég komolyan megkövetelik.De viszont rengeteg + órája lesz a gyereknek ha oda jár...Van, h már 5.-ikes 6.-kos 7-8 órái vannak.+ ha nem vallásos a család akkor egy idő után eléggé idegesítő lesz a templomba járás stb.(Én a középsuliból azért menekülök, mert tele vagyok hittan órákkal meg áhitatokkal meg egyházi énekkel stb. tehát mindennap 7-8 órám van, és 5 óra mire hazaérek.)Ill. az általánosból jövő gyerekek mind elképesztően naívak nekem, teljesen elvannak szálva maguktól, gőzük sincs arról, h milyen egy másik suliban).Én összeségében ha Halásztelken laktok én az ÁMK-t ajánlanám.Állítólag a tanítás kevésbé színvonalas, de 4-5 órája lenne végig.(Az idióta tantárgyak nincsenek). Ha meg tanul innen is sok mindent elérhet.Sőt már középiskolai tagozata is van...
Én azt mondom, akkor járassátok a Bocskaiba ha tényleg nagyon vallásos a család, máskülönben szegény gyerek csak megőrül:).Remélem hasznos info volt, kérdezz nyugodtan ha érdekel még valami.
Én oda járok. Volt olyan gyerek aki elment mert nem hitt Istenben és nem bírt Templomba járni.
Heti kétszer van Hittan óra, egy áhítat és egy hónapban kell elmenni templomba. (az ellenőrzőt vinni kell aláiratni egy tanárral vagy pappal és 9 aláírásnak kell lenni összesen ha nincs meg év végén akkor megbuksz hittanból.
Vannak jó tanárok. És tanterem hiány miatt egyik teremből kell menni a másikba. Igaz ez csak a felsősöket érinti.
Van az udvaron egy focipálya sok pad és konténer amiben az idén az 1-2 osztályosok tanulnak. Ez is a tanterem hiány miatt van.
Felsős vagyok.
előző vagyok és egyházi ének is van egyszer.
és az előttem szólónak igaza van már 5-6 osztályban van 7. 8. óra nekem most 3nap van ami 7 órás és 2 nap ami 6 órás korrepetálás is van 8 . órában ami 15:25 kor ér véget.
Ja és van egyenruha is!!! KÖPENY. Olyan mint a konyhai kötő.
(Mindenki utálja) farmer anyagú. és vannak különféle szakkörök 3-4 osztálytól. Pl.: atlétika, furulya,zongora stb.
Köszönöm a válaszokat fiúk/ lányok! :)
A nyílt nap után meglehetősen szkeptikus lettem az iskolával kapcsolatban...
Szia! Hátha olvasod még! Miért lettél szkeptikus a nyíltnap után? Mit tapasztaltál? Hogy döntöttetek végül?
Én csak első 4 osztályra szeretném odavinni a gyerekeket, abban reménykedve, hogy jó a szellemisége, hangulata, a szülői háttér, a klasszikus értékekhez való hozzáállása és jó alapot nyújtana a gyerekeknek. Aztán 5. osztálytól a miklósi Batthyány Kázmér Gimnáziumba vinném.
Szóval engem továbbra is érdekelnének a vélemények. :)
Szia!
Eléggé elkéstem a válasszal de lehet valakinek még hasznos lehet.
Én most 8.os vagyok és a Bocskai általánosába járok és a gimi készülök tovább tanulni.
Nagyon örülök, hogy a szüleim elsőben ide irattak. Sokkal másabbnak ítélem meg mint egy állami iskolát. (Amiket hallottam pl az ÁMK általánosáról)
A hitoktatás valóban elég komolyan veszik. Heti 2x hittan óra és heti 1x áhítat. Plusz havonta egyszer templomba kell menni. Nem vagyok annyira vallásos de kibírható, nem értem az okoskodókat, hogy ez milyen rossz. Oké, nekem sem a szívemcsücske de alapvetően színvonalas tanítás, a tanárok 100%ban törődnek a diákkal és az órák is interaktívan telnek. Nincsenek verekedések, nincsen lopás illetve semmi ehhez hasonló dolog. Csak ajánlanin tudom. Aki ide bekerül szerintem nem fogja megbánni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!