A Bocskai István Református Középiskola, jó iskola? (Halásztelek)
Általánosba járok ott és oda fogok menni, de az osztályomból sokan nem ide akarnak járni mert rossz. Szerintem is kicsit rossz de nem elviselhetetlenül.
A matekosat meg nem hallottam csak a felvételizős lapon láttam, hogy emelt szintű Biológia órákra jelentkezni lehet.
A lehető legjobb iskola :) A tanárok kedvesek (már akinek) az iskola színvonala szuper, az egy heti áhítatot szerintem mindenki kibírja ;) A diákok teljesen átlagosak nem különböznek a többi iskolában "élő" diáktól, talán annyi különbség van, hogy a Bocskaiba nem igazán hallottam még verekedésről, s általában tisztelik egymást a diákok.
A matematika óra annak húzós aki nem figyel oda és egyáltalán nem is akarja érteni, tudni a matekot :D. Vannak szigorúbb és kedvesebb tanárok is, de ha betartod a szabályokat, odafigyelsz órákon és nem tereled magadra a figyelmet (nem tartod be a szabályokat, feleselsz a tanárral, stb.) akkor nem fogsz túl sokáig abba az iskolába járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!