Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vizsgaidőszak. Ki az aki...

Vizsgaidőszak. Ki az aki azért van ébren, mert tanul?

Figyelt kérdés

:)

Gondoltam megkérdezem, más is szenved-e még rajtam kívül szombat este a tanulással?

Milyen szakos vagy/milyen tantárgyat tanulsz most?

Vagy bármit írhattok..

Bocsi, nagyon unom a fejem..

2012. jan. 8. 01:40
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Én is pont ezt akartam írni, alszok egy kicsit és folytatom tovább.

Jóéjszakát szép álmokat, angyalokat mindenkinek és jó tanulást:)

2012. jan. 8. 02:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Én mindig délután 4-től éjjel 2-3-ig tanulok, mert akkor fog az agyam :) Csend van nyugalom, bezárkózok a szobámba és csak úgy repül a idő. Persze másnap 10-11-ig el szoktam aludni.

Alkalmazott közgazdaságtan szakos vagyok, harmadéves és a Dinamikus közgazdasági modellek című gyönyörűséget tanulom éjjelente. Amúgy nem olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik :)

2012. jan. 8. 10:00
 23/23 anonim ***** válasza:

Ó, sorstársak :)

Nekem sajnos csak éjjel fog az agyam, akkor tudok koncentrálni, de azért nem állhatok át fordított életmódba, hosszú távon nem túl jó =/

Holnap anatómia vizsga, először megbuktam, úgyhogy rettegek, mert most sem megy. :( Pszichós vagyok, és nem értem, miért kell ez nekünk ennyire részletesen.

Hajrá mindenkinek! :)

2012. jan. 8. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!