Vizsgaidőszak. Ki az aki azért van ébren, mert tanul?
Figyelt kérdés
:)
Gondoltam megkérdezem, más is szenved-e még rajtam kívül szombat este a tanulással?
Milyen szakos vagy/milyen tantárgyat tanulsz most?
Vagy bármit írhattok..
Bocsi, nagyon unom a fejem..
2012. jan. 8. 01:40
12/23 anonim válasza:
Ráérsz, még itt az egész vasárnap. :)
13/23 A kérdező kommentje:
a 9ik még a 6ra volt válasz, le vagyok maradva:)
Én is szóbeliztem filóból anno, jobb ám szóbelizni, mert akkor a tanár is tud segíteni, meg sokkal kötetlenebb, vagy nem tudom..régen én se szerettem szóban vizsgázni, de most már változott a helyzet.
Nekünk nem volt anno ilyen tantárgyunk a gimibe, de nem is baj, nem vagyok valami nagy filozofáns típus..
2012. jan. 8. 02:09
14/23 anonim válasza:
Kicsit érdekes tanár, nem tudom, hogy mennyire segítene. Állítólag előző vizsgákon (2 időpont volt még) jót mosolygott magában, ahogy a diákok szenvednek. :) Én gimibe szerettem jobban szóban, mert viszonylag jó beszélőkém van. De itt sokkal nagyobb anyagrészt kell megtanulni, és félek, hogy beégek, hogy hülye vagyk. :) 20-án lesz szóbelim 20.sz.-i magyar töriből. Nah attól parálok rendesen. :) De ha minden jól megy, már csak a filo van meg a töri.
15/23 anonim válasza:
Neked a jövő héttel lezárulnak a vizsgáid? Vagy még utána is lesz? Amúgy milyen szakos vagy?
16/23 A kérdező kommentje:
Nyugi, menni fog az, ha nem sikerül még mindig tudsz menni másik időpontra is
Nekem még 10 vizsgám van összesen, szóval bele kell húznom rendesen..
2012. jan. 8. 02:14
17/23 anonim válasza:
húha, sok sikert hozzájuk! Milyen szakos vagy?
18/23 A kérdező kommentje:
A főszakom német a másik pedig magyar.
2012. jan. 8. 02:20
19/23 anonim válasza:
Az biztos húzós. Már ömagában a német is az. Nah jó, én megyek lefekszek, mert még sok dolgom van ma. jó éjt és jó tanulást!
20/23 anonim válasza:
Sok sikert mindenkinek a vizsgákhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!