Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vizsgaidőszak. Ki az aki...

Vizsgaidőszak. Ki az aki azért van ébren, mert tanul?

Figyelt kérdés

:)

Gondoltam megkérdezem, más is szenved-e még rajtam kívül szombat este a tanulással?

Milyen szakos vagy/milyen tantárgyat tanulsz most?

Vagy bármit írhattok..

Bocsi, nagyon unom a fejem..

2012. jan. 8. 01:40
1 2 3
 1/23 anonim válasza:

Én most fejeztem be, mert már nagyon untam! XD

Filozófiát tanulok, 10-én vizsgázom. Hát Te?

2012. jan. 8. 01:51
 2/23 bensdorp ***** válasza:
44%
hello, én is ébren. SOTÉ-n tanulok gyógyszerészetet, most éppen hatástant tanulok, ami nagyon szép, nagyon érdekes, az egész szakmám lényege végre így negyedéven. Élvezném, de a kötelező vizsgázás és az éjjel 2 sokat vesz az értékéből :D Mennék már aludni, pihe-puha ágyikóba, drága alvó párom mellé, aki mostanáig kitartott velem. Hirtelen nagyon elálmosodom, mikor lefekszik aludni, úgy megkívánom én is :D
2012. jan. 8. 02:00
 3/23 A kérdező kommentje:

Én hétfőn, szerdán, csütörtökön megyek, most a hétfőire tanulok..mondjuk most kezdtem el egy két órája csak tanulni, nem tudom mi lesz ebből hétfőre:(Meg most is csak netezek:D

Szociolingvisztikát amúgy..filozófiám nekem is volt még tavaly, hát nem irigyellek..

BTK-s vagy akkor gondolom?

2012. jan. 8. 02:00
 4/23 anonim válasza:
Nem. :) ÁJTK-s, nemzetközi tanulmányok
2012. jan. 8. 02:01
 5/23 A kérdező kommentje:

Jajj látom közbe írt még valaki:)Aludj egy kicsit szerintem, legalább rögzül, amit eddig megtanultál:)

Én azt szoktam, hogy lefekszek egy pár percre "pihentetni a szemem" aztán egy óra lesz belőle..olyankor annyira mérges szoktam lenni magamra.

2012. jan. 8. 02:02
 6/23 anonim válasza:

Szociolingvisztika az micsoda? XD

Én sem irigyellek, így előre is sok sikert!

2012. jan. 8. 02:02
 7/23 A kérdező kommentje:

4. ott akkor biztos komolyabb, mint nálunk..

Nekünk csak ilyen "alapozó" tárgy volt.

2012. jan. 8. 02:03
 8/23 anonim válasza:
Hát, nem tudom mennyire lesz komoly. Első féléves tárgy,nem épül rá semmi. Csak azért félek tőle, mert ha nem sikerül, mehetek szóbelizni. XD Középsuliban szerettem a filozófiát, de ez itt most katasztrófa. Pedig ua.-t tanulom részletesebben, de az előadáson a tanár nagyon csapongó és következetlen volt, úgyhogy... XD
2012. jan. 8. 02:05
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem olyan vészes a tantárgy..Csak előbb elkezdhettem volna készülni, mert lenne miből.
2012. jan. 8. 02:06
 10/23 anonim válasza:
De mi az a szociolingvisztika? :) Nem hangzik valami fényesen...
2012. jan. 8. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!