Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Rosszul tettem, hogy szoltam?

Rosszul tettem, hogy szoltam?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, az egyik targybol lett egy eros negyesem, meg egy gyenge otosom. (eros negyesnel egy pont kellett az otoshoz, otosnel, pont egy pont, hogy otos lett) Igy tehat, a tanar joindulatan mulik, hogy mit ad, mert ez pont annyira negyes, mint otos. En amikor megirtam a masodikat, ott voltam a javitasnal, es mondta a tanar, hogy megadja az otos gyakorlati jegyet. Erre most kuldott emailt, amiben negyest ajanl. Nem akarom elfogadni, mert ha ezt elobb mondja javitottam volna, reven az elso konnyebb, csak beneztem vmit a szamolasnal. Igy mar nem tudok javitani, mert kulon emiatt leutazni 6000 forint lenne, annyim meg nincs. Ezert irtam neki egy emailt, amiben rakerdeztem, hogy vegul miert adott negyest. Tisztelettudoan fogalmaztam, de kicsit izgulok mit fog szolni. :( Azert rossz, mert nem feszkoznek, ha ezt 2 hettel ezelott kozli es nem most, de ket hettel ezelott o meg otosrol beszelt. Meg meg is koszontem...
2011. dec. 27. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Majd kiderül:)

Szerintem ha normális a tanár, és normálisan írtál neki, akkor nem lesz belőle gond . Négyesnél rosszabbat úgy sem adhat ezek alapján. Max nem adja meg az ötöst.

Nekem volt egy olyan vizsgám, ahol 4-est kaptam, pedig én úgy éreztem, hogy meglett volna az az ötös, csak nem fogadtak el olyan dolgot, ami szerintem jó volt.

Úgy volt, hogy nem a prof javította, de ha vkinek nem felelt meg a jegye, nála szóban javíthatott (vagy ronthatott:D).

Előtte beparáztattak, hogy nem szabad hozzá menni rinyálni meg javítani, mert megszopat.

Hát én csak odamentem, hogy szerintem vmi nem stimmel, és szerintem leírtam a kérdésre a választ, és olyan dolgot hiányoltak, amire rá sem kérdezett. Kerek perec megmondtam neki, hogy ha odaírta volna, hogy azt is le kell írni, leírtam volna, mert tudom, de a kérdéshez nem tartozott hozzá szervesen.

Annyit mondott: "Kisasszony, Önnek igaza van. 5-ös":D

2011. dec. 27. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy szóltál. Én is jártam már így, írtam egy tisztelettudó levelet, a tanár pedig beismerte, hogy hibázott és kijavította a tévedését. :-)
2011. dec. 28. 02:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Drukkoljatok, mert ez olyan rossz igy. En erzem magam kellemetlenul, kozbe tenyleg o beszel ossze vissza. Es meg lesz nala egy szobelim...:(
2011. dec. 28. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Megkaptam az otost, azt irta igazam van, csak elfelejtette, kijavitja. :) Most mar csak azt remelem nem szivat meg szobelin.
2011. dec. 29. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy sikerrel jártál. :-)

Sok sikert a szóbelihez, nem hiszem, hogy undokoskodni fog!

2011. dec. 29. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!