Rosszul tettem, hogy szoltam?
Majd kiderül:)
Szerintem ha normális a tanár, és normálisan írtál neki, akkor nem lesz belőle gond . Négyesnél rosszabbat úgy sem adhat ezek alapján. Max nem adja meg az ötöst.
Nekem volt egy olyan vizsgám, ahol 4-est kaptam, pedig én úgy éreztem, hogy meglett volna az az ötös, csak nem fogadtak el olyan dolgot, ami szerintem jó volt.
Úgy volt, hogy nem a prof javította, de ha vkinek nem felelt meg a jegye, nála szóban javíthatott (vagy ronthatott:D).
Előtte beparáztattak, hogy nem szabad hozzá menni rinyálni meg javítani, mert megszopat.
Hát én csak odamentem, hogy szerintem vmi nem stimmel, és szerintem leírtam a kérdésre a választ, és olyan dolgot hiányoltak, amire rá sem kérdezett. Kerek perec megmondtam neki, hogy ha odaírta volna, hogy azt is le kell írni, leírtam volna, mert tudom, de a kérdéshez nem tartozott hozzá szervesen.
Annyit mondott: "Kisasszony, Önnek igaza van. 5-ös":D
Örülök neki, hogy sikerrel jártál. :-)
Sok sikert a szóbelihez, nem hiszem, hogy undokoskodni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!