Mit csináljak? Ha rosszul lettem az iskolában és elmentem szónélkül de ezzel házirendet sértetem és még csak igazolást sem tudok vinni?
Nem tudsz elmenni a házi orvosodhoz? Mondd meg neki nyugodtan, hogy ment a hasad, ezért mikor eljöttél a suliból nem tudtál orvoshoz menni (érthető, hiszen ki az aki hasmenéssel még jár kel a városban?), viszont le kell igazolnod. Biztos megérti.
A szülői igazolást viszont nem értettem, hogy-hogy szólni kell előre? Kötelező elfogadniuk, bármikor történhet egy-egy váratlan dolog, amikor nem tudsz elkéretőzni (nekem mikor meghalt a nagymamám random elmentem, hiszen csak nem fogok egy ilyen infoval puncsolni a tanárnak, utólag vittem igazolást és még a tanárom érezte magát sz@rul miatta), de utólag szülő leigazolja. Az mondjuk durva, hogy szüleid nem hiszik el, hogy tényleg rosszul voltál, azért próbáld meg.
Orvos visszamenőleg nem adhat igazolást, mert minden igazolásnak sorszáma van.
Aznap kellett volna elmenni.
Most mg menj oda ofőhöz mond el mi volt és viseld el ha kapsz egy intőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!