Elvállalnátok e egy a lakóhelyetektől 1 órára lévő tanári állást, ha 9 re kellenne bejárnotok és megtérítenék az utazást?
Most komolyan, ez kérdés? Ha van jobb, akkor ne. Egyébként pedig igen.
Én 5 éve napi 2-3 órát utazom az iskolába-egyetemre majd vissza, és többnyire már 8-ra bent kell lennem. Mivel mindenki mindig azt hangoztatja, hogy az iskolába járás mennyire könnyű és jó dolog, kissé meglep, hogy felnőtt emberek ilyenen dilemmáznak. Azért ez jó hír, még sincs válság az országban.
Ja de, én annak érzem magam, csak sokszor kapom meg, hogy én csak egy lazítós egyetemista vagyok, aki semmit nem csinál, csak lóg a szent adófizetőkön.
Ezért nekem kissé furcsa volt, hogy valaki ilyenen dilemmázik, amikor sok iskolás és egyetemista képes többet is utazni, meg korábban is kelni. Azok, akiket a nagy dolgozók, Magyarország hősei általában lenéznek.
Továbbra sem értem, hogy milyen gondot okozhat az 1 órás utazás, főleg, hogy ha 9-re jársz be. De ha ilyen problémáid vannak, mint hogy család, akkor miért nem írtad be azt is a kérdésbe? Így utólag könnyű megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!