Ilyen tanárok miért vannak, hogy dolgozhatnak?
-pofára osztályoz, közben magyaráz az egyenlő bánásmódról (3 hiba: 3-mas, 10 hiba: 5-ös)
-10 röpdolgozatot 1 hónapig javít, mert kirándult, takarított, a kedvenc sorozatát nézte, a gyerekkel játszott DE elvárja, hogy egyik napról a másikra oldalakat tanulj meg (témazáró: 2-3 hónap!!!)
-ő nem hoz könyvet órára, de 1-est ad annak, akinél nincs
-az első jegyeket (nem mindenkinek) december-január körül adja (volt, hogy félév előtt 1 héttel és össz. 1 jegyre lettem lezárva)
"10 röpdolgozatot 1 hónapig javít..." -> a dolgozatokat (mindegy hogy témazáró vagy röpi) 2 héten belül kell kiosztania, ha ezt nem teszi meg, akkor a diák nem köteles a jegyét kérni.
"ő nem hoz könyvet órára..." -> nálunk is elég sok tanárnál nincs könyv az órán, és ő egyáltalán nem köteles könyvet használni, ha letudja adni az anyagot, viszont egyértelműen a diáknak kell.
"az első jegyeket (nem mindenkinek) december-január körül adja" -> ez elég hülyeség, mivel félévente min. 3 jegyednek kell lennie.
azt nem írtam, hogy amikor nem hoz magával könyvet, elkéri valakitől és úgy tanít :D
De a legújabb húzása a kedvencem: volt egy kettesem, gondoltam kijavítom. Hozott egy régebbi érettségi feladatsort és bizonyos feladatokat meg kellett oldani. Megcsináltam jól, erre áthúzta a felét, hogy biztos a megoldókulcsból másoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!