Ilyen tanárok miért vannak, hogy dolgozhatnak?
-pofára osztályoz, közben magyaráz az egyenlő bánásmódról (3 hiba: 3-mas, 10 hiba: 5-ös)
-10 röpdolgozatot 1 hónapig javít, mert kirándult, takarított, a kedvenc sorozatát nézte, a gyerekkel játszott DE elvárja, hogy egyik napról a másikra oldalakat tanulj meg (témazáró: 2-3 hónap!!!)
-ő nem hoz könyvet órára, de 1-est ad annak, akinél nincs
-az első jegyeket (nem mindenkinek) december-január körül adja (volt, hogy félév előtt 1 héttel és össz. 1 jegyre lettem lezárva)
LE A TANÁROKKAL !
shut the fuck get a fuck up !
"pofára osztályoz" - nekem is volt pár ilyen tanárom, tudom, milyen az - rohadt idegesítő, de sok mindent nem lehet vele csinálni, mert nehéz bebizonyítani...
"10 röpdolgozatot 1 hónapig javít" - elvileg ez nem szabályos, legalábbis a mi sulinkban az van kikötve, hogy 15 munkanapon belül ki kell osztani a dolgozatokat...
"ő nem hoz könyvet órára, de 1-est ad annak, akinél nincs" - lehet engem is lepontozni, de szerintem ez nem probléma, ha tudja az anyagot. tőled meg jogosan várja el, hogy hozd a cuccodat. lehet, hogy azért nincs, mert az iskolának nem volt kerete rá, hogy megvegye, ő meg nem tud zsebből megvenni egy 3000 Ft-os tankönyvet.
mondjuk volt egy tanárom, aki úgy játszotta el ezt, hogy közben órán folyton lenyúlta vki könyvét, mert azt sem tudta, hogy mit kell tanítani.
olyat, hogy egy jeggyel zár le, biztos hogy nem csinálhat. egy félévben minimum annyi jegynek kell lennie, amennyiszer van az adott óra egy héten (ha 1 van csak, akkor is min. 2 jegy kell)
egyébként ez milyen tantárgy?
elnézést, az lemaradt, hogy olyan könyvért osztogat 1-est, amit azon az órán nem is használtunk! Egyébként magyartanár az illető. Az osztályzásáról meg annyit, hogy a fent említett példa egy 3 oldalas fogalmazás helyesírás jegye: a 3 hiba az, hogy valaki 2 számot számmal, és nem szöveggel írt és egy évszám után tett pontot, a 10 hiba pedig 10 helyesírási hiba (j helyett ly és fordítva, stb).
És nekem ne hivatkozzon arra, hogy gyereke és családja van. Apám tanár (műszaki hála istennek), én is voltam kicsi és mégse járt be úgy reggelente, hogy nem ért rá dolgozni, mert kisgyereke van.
nem kérik, hogy más tanáruk legyen,iskolai szabályzat stb...
olyan rohadt könnyű ezt mondani lefogadom már rég kinőttél az iskola padból.Én tudok ilyen storiról világi cirkusz lett belőle.természetesen a dolgozatot javító tanár részéről.Témazáró volt ő sem adta ki időben nem mellesleg a fél osztálynak 1es lett...xD természetesen jött a szoksásos szöveg h hogy mertünk mi a háta mögött kavarni miért nem hozzá mentünk ha valami bajunk van.Végülis a vége az lett hogy csak a jó jegyek kerültek be a naplóba:-)Szóval...ez még félif sikeres hadjárat volt de ilyet nem érdemes csinálni.
A másik meg hogy nem lehet csak úgy leváltani egy tanárt v ha meg is próbálja egy osztály+szülők az baromi macera.
Ez nem így működik hogy csettintünk 1et.Mondjuk megnézném milyen osztályban történt ez az eset...vhol vannak előzmények stb.
Liza von Staunhoff
"-10 röpdolgozatot 1 hónapig javít" nincsen előírva, akár le sem kell osztályoznia, lehet tudja, hogy sokan puskáztak. <-- Én nem tudom,te mikor jártál meg egyáltalán milyen iskolába,de az elvileg benne van a házirendben,hogy a tanár köteles 10 munkanapon belül kijavítani a dolgozatot,ami hát akárhogy nézzük,két hét.Én nem mondom,a diákok is megérik a pénzüket manapság,nem tartják be a házirendet,de ha valaki súlyosan megszegi a házirendet,az bizony büntetést kap. Ez van egy gimnáziumban. A szakiskola más.. De a tanárok 80%-a ugyan olyan. Nem szeret már tanítani,unja,satöbbi. És a diákoknak is van magánéletük a sulin kívül. Van olyan gyerek,aki 16-7 éves korában már rá van szorulva arra,hogy mosson,főzzön,takarítson sajnos. De ha nem is,akkor is vannak az embereknek barátai,kedves szabadidős tevékenységei, esetleg párja, de családja is,akivel akar eltölteni némi időt,emellett tanulnia kell. A tanárnak ugyanígy. Azt hiszem fifti-fifti. Ja,és kérlek ne sajnáljuk őket. 5-6 órát ,ledolgoz' a suliban 10 és több perces szünetekkel,hazaér,akkor vegye már rá a fáradtságot és javítsa ki azokat a dolgozatokat. Az én Anyám hajnal 4-től este 8-ig dolgozik,és még foglalkozik is velem. Köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!