Miért kell középsuliba tesióra?
Ilyen hidegbe kimegyünk az udvarra, annyira jó, hogy MEGINT megfáztam és lemaradok MEGINT mindenből.. Mindezt azért, mert ki kellett menni futni kb 1 percet és utána azt lehetett csinálni amit akartunk, de kint.. Hát ez aztán marha sokat érő tesióra...
Most komolyan mi értelme van? Középsuliba ha valaki sportolni akar, akkor azt megteszi órák után, aki pedig nem, az vessen magára, így járt. De ennek semmi értelme, végezhetnénk 1 órával hamarabb, lehetne így csak 7 órám, ráadásul ha véletlen 1-1x nagyon megdolgoztat minket, akkor tök büdösen végig kell ülni még kb 4-5 órát, és utána még hazabuszozni... Nagyon f@sza.
Nekem semmi szükségem arra az 1-2 perc futásra, meg az utána lévő "bemelegítésre", naponta biciklizek 1 órát..
16/L
Hol sajnáltatom magam drága?:))
Feltettem egy kérdést. Nem sajnáltatni jöttem magam. Max te vetted úgy, hogy sajnáltattam magam.. Ez meg már nem az én gondom:)
Csak a kommentjeidből, nincs időd semmire, 4re érsz haza, meg tanulni kell, meg témazáró egy héten 5 (a főiskolai ZH időszakot lehet nem is bírnád azok egy kicsit nagyobb témát szoktak felölelni, még jó, hogy nem jelentkezel sehoha sem)
Csak egy kérdés... akkor mi a francért tanulsz??? Nem mindegy? Már megint bepaliztak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!