Nehéz lesz a beilleszkedés? Most megyek középsuliba!
Egyedül leszel fiú??? Az hogyan???
Szerintem a lehető legjobban jártál így, nem lesz rivalizálás.
Király életed lesz. A csajok versengeni fognak érted. Csak arra vigyázz, mindig legyél velük korrekt, és megbízható.
Ha rám hallgatsz, először csak figyelj. Csendben. Ők fognak feléd nyitni. De addigra te már ismerni fogod őket.
Azt figyeld, hogyan viselkednek - egymással. 4. év végére akár tanulmányt is írhatsz a nőkből.
Sok szerencsét, el ne szúrd.
Nekem középiskolában 9.-ben a 33 emberből 1 darab fiú volt aztán annyira beilleszkedett a lányok közé hogy már szinte ő is lányként viselkedett,a háta mögött mindenki azt hitte hogy meleg mire 12. év végén összejött az egyik osztálytársammal.
Szerintem figyelj arra hogy nehogy te is így járj mint ő,legyél jóban a lányokkal de azért ne vidd túlzásba. Ráadásul ott lesznek az évfolyamtársaid,szerintem onnan szerezhetsz majd haverokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!