Kötelező tesiruha középsuliba? (lent)
Figyelt kérdés
Most megyek 9.be és a lapra azt írták,hogy tesire fekete rédig érő biciklinadrág kell,de szerintetek nagy baj ha én hosszú melegítőbe tesizek,mert én nem szivesen veszem fel azt,eddig se hordtam..?2011. jún. 27. 14:53
1/9 anonim válasza:
Beszéld meg a tesitanárral szerintem. Ő tudja, milyen gyakorlatokat szeretne veletek csináltatni, nyilván meg tudja mondani, jó-e hozzá a hosszúnadrág.
2/9 anonim válasza:
Nekünk is elő volt írva minden hülyeség, de egy tanár sem nézi...
3/9 A kérdező kommentje:
na akkor jó,mert én tuti h nem fogok abba tesizni -.-
2011. jún. 27. 15:45
4/9 anonim válasza:
nálunk se nagyon nézek, van aki converse cipőbe tesizik, pedig elég jó gimi..
5/9 A kérdező kommentje:
hát lényegében a converse is tornacipő.. és azt írják ünneplőre h szoknyát kell,azt se nézik nagyon,igaz?
2011. jún. 27. 17:46
6/9 anonim válasza:
nálunk most évzárón volt olyan aki p*csanadrágban jött. 3. voltam.
7/9 anonim válasza:
Nálunk is "kötelező" a szoknya, de próbáljanak mondjuk télen rámadni szoknyát...
Ezt sem nézik, a fél suli nadrágban van.
8/9 anonim válasza:
nálunk (fiúknál) a fehér póló volt kötelező (bár nem értem miért a mai napig sem) én kék színűben tesiztem mindig. az elején 1-2x megkérdezte a tanár, hogy fehér póló? mondtam h ez van és nem szólt érte semmit
9/9 anonim válasza:
Igen, nekünk kötelező egyenruha van. Mindenkinek egyforma iskolapóló (méret, fazon) L-est kapott mindenki.
Fehér iskolapóló, és kék rövidnadrág.
Akkora a póló, hogyha nem tűrném be a nadrágba, akkor leérne a combom aljáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!