Bécsi keringőre zeneötlet, olyan, ami nem elcsépelt már?
mi pedig erre és hatalmas sikere volt: http://www.youtube.com/watch?v=oNJGAwqV0ys
olyan koreográfiát csinált hozzá nekünk a tánctanár, hogy ilyen marionett-bábu mozdulatok voltak benne:))
áááá a hijo de la luna meg a once upon a december kicsit se elcsépelt deeehogy... -.-
amúgy meg az a legjobb ha a tánctanár dönti el, mert lehetetlen az, hogy mindenkinek megfeleljen.. nálunk is a tánctanárok döntötték el, mi vivaldi négy évszakára táncoltunk (nem eredeti, hanem összevágott) de ehhez passzoltak a kiegészítők ( hópehely, "ősz színű" stóla, virág...), 10 pár tartozott egy évszakba, és a táncunkkal "bemutattunk" egy évet.. fasza volt ;)
utolsó: az tök érdekes lehetett.
az anastasia valóban elcsépelt. a többit köszönöm. nem tudom megnézni, rájöttem, most nem megy a hangfal, d ekösz. a tanár javasolt sok mindent, és el is döntöttük vele, csak most az osztályom pár tagja meg akarja vétózni, mert nem tetszik nekik. szerintem fölösleges, d eők tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!