Pszichológia szakos hallgatók! Milyen tantárgyakból kell érettségiznem és milyen szinten, hogy felvegyenek?
Hát nem tudom milyen tanárod van. Az enyém olyan volt, hogy akár emeltre is elmehettem volna az alapórákból olyan durván leadta :D Bár szerintem a biosz az főleg egyéni felkészülésen múlik, egy-két rész van csak, ahol tanár segítségét lehet ismétlem lehet kérni, pl genetika, de azt én itthon egyedül is megértettem.
Én kiegészítő érettségit csinálok jövőre és az orvosit célzom meg (most OKJ-ra járok), de már elkezdtem tanulni, egyenlőre a Lénárd féle (barna) könyvekből illetve saját jegyzetből, illetve Havas Thyrának van egy összefoglaló (rózsaszín) biológia könyve közép-és emelt szinten, az se rossz.
Középszinten a Lénárd könyvek bőven elegek, nem tudom miből tanulsz, ez szokott a leggyakoribb lenni, plusz még a Mozaik, az is tökéletes rá
Szerintem elég, ha ezekből készülsz, de ha előrehozottat akarsz, akkor már most kezd el a felkészülést, valamint szólj a tanárodnak, hátha tud benne segíteni, esetleg könyvet ajánlani, amit még tudsz hasznosítani.
Van ez a Nagy Biológia Feladatgyűjtemény (zöld) onnan csináld meg a középszintű feladatokat. Különben meg a Lénárd-könyvek tökéletesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!