Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Önnek volt iskolaköpenye?

Önnek volt iskolaköpenye?

Figyelt kérdés
Igazából „Neked volt iskolaköpenyed?” a kérdés, csak úgy ne engedi kiírni. Nem is értem.
2011. szept. 4. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Volt ám.

Fényes és matt is, a matt volt a menő.

2011. szept. 4. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen egy hosszú ujjú és egy ujjatlan.

31/N

2011. szept. 4. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de a természettudományos tanáraink előszeretettel viselték a fehér köpenyt, csak hogy még jobban ráhozzák a frászt az emberre. :)
2011. szept. 4. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt, általánosban kék, középiskolában kékeszöld.
2011. szept. 4. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Volt. Általánosban "divatos bebújós kék", középiskolában hosszúújjú, középkék, térd alá érő.

37/N

2011. szept. 5. 14:20
 6/8 anonim válasza:

Volt. A városunkban az utolsó középiskolások mi voltunk köpenyben.

36/N

2011. szept. 5. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Általános 1-2-3, és talán 4. osztályban is. 1991-ben kezdtem. Nekem semmi bajom nem volt a köpennyel, sőt szerintem 3. osztálytól már nem is volt kötelező, de szerettem hordani.
2011. szept. 14. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Utáltam, főleg alsóban. Felsőben már szerettem, mert megvédte a ruhámat, vagy ha siettem reggel, nem kellett néznem, passzol-e színben a poló a nacihoz, stb. Középsuliban egy időben divat lett, hogy elkezdtünk köpenyt hordani. Hoppá! :) Mert nem volt kötelező! :) A nagy zsebek és a ruhavédelem miatt szerettük.
2011. szept. 16. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!