Miért szúrhatnak így ki velem, hogy azt mondják, hogy választanom kell német és olasz között? = (
Ami engem illet,én erdetileg angolt és németet tanultam egy iskolában.
Aztán ugyanebben a suliban 8,majd 12,majd még később 4 osztályos és 6 osztályos gimi is indult párhuzamosan.Én a 8 osztályosba tudtam bekerülni(az akkori életkorom alapján).Ez a típusú gimi arra kényszerített,hogy az eddig tanult 2 nyelv közül az egyiket leadjam(annyi választási lehetőségem volt,hogy eldönthettem,hogy ez az angol vagy a német legyen),és arra kényszerített,hogy szintén kötelező jelleggel felvegyem helyette a latint,vagy az olaszt.
Mivel én nem akartam sem orvos,sem jogász,sem latintanár,sem történész,sem semmi hasonló lenni,ezért az olaszt választottam.A német azóta megmaradt amolyan szabadidős nyelvnek,emellé nemrég elkezdtem tanulni fakultatíve(már mindenféle iskolák,3 diploma megszerzése után) a spanyolt és a franciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!