Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi legyen az előadásom?

Mi legyen az előadásom?

Figyelt kérdés
Hamarosan gólyatáborom lesz és az iskolám honlapján azt irták " készüljetek egy rátok jellemző produkcióval, amit szívesen megmutatnátok a többieknek", gondolom valami kis dolog kéne, de nekem semmi ötletem sincs, amőgy hetedikes leszek, tippek?:)
2011. aug. 26. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Van valami hobbid?
2011. aug. 26. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
szeretek olvasni, zenét hallgatni, kosarazni, uszni, de csak hobbiból igy egyedül..:)
2011. aug. 26. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ének, tánc, vers-de elsősorban valami vicces,ki ne állj oda Petőfit szavalni.Azt majd az iskolában megmutatod,a gólyatábor nem erről szól! Pl:Maksa híradóhoz hasonló!
2011. aug. 26. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Lehetne a témája: Hogyan fogom az elkúrt orbáni gazd. politika miatt még 75 évesen is fizetni a hiteleket.
2011. aug. 26. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

18:26 elkeseredett ember lehetsz, ha még egy ilyen kérdésről is orbán jut eszedbe xD

Remélem, hogy nem bánod, ha lepontozlak, ennek ugyanis itt semmi értelme.

Kérdező, mindenképp valami poénos dolgot találj ki, semmi komolyság, ez fontos! Pl eljátszhattok egy vicces történetet, vagy énekelhettek, ha pl nem tudtok, az már önmagában megmosolyogtató.

2011. aug. 27. 05:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Megkérdezhetem mi lett az előadásod és hogy sikerült?

2011. szept. 4. 07:47
 7/7 A kérdező kommentje:
egy humoros vers, és köszi, jól sikerült:)
2011. szept. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!