Milyen szalagunk legyen a szalagavatóra?! (HELP)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szalagot kell terveznünk az osztályban a szalagavatóra. Én is tervezni szeretnék egyet, de olyat, ami az összes többit elsöpri, mert nem hagyhatom, hogy olyat szavazzanak meg a többiek amelyik nekem nem tetszik ! Ezért kérem segítségeteket, hogy adjatok ötletet a szalagtervezésben, vagy mintákat is küldhettek légyszi, mert attól tartok, hogy a sekélyes osztálytársaim tervei nem lesznek túl fantáziadúsak. 12.A-s vagyok és az osztályom rajz és angol tagozatos. Köszike ! :)2011. szept. 23. 12:13
2/10 anonim válasza:
Legjobb szerintem az ha bordó alapú lenne és ezüst színű cérnával lenne belevarrva az intézmény nevének a rövidítése meg az hogy mettől meddig jártatok oda. Akkor mindenkinek a monogramja és az osztály hogy 12/A vagy 12. A ez egyedi függő. Persze ezt lehet egyedi betűtípussal is lehetőleg legyen jól olvasható. Persze legcélszerűbb az lenne a a szalag alapja az az iskola színével lenne megcsinálva, nem tudom milyen a ti iskola színetek. Esetleg még az iskola címerét is bele lehetne kreálni egy kis medál formájában vagy feltűzőként. Arra figyelj hogy ne legyen túl giccses és 1 vagy maximum 2 szalag legyen pl egyiknek más alap színe azon lenne az intézmény neve és az osztály vagy a végzés éve, a másikon meg e nevetek vagy az osztály vagy végzés éve. Lényeg az hogy jól nézzen ki az egész. :) És lehetőleg egy grafikus programmal szerkeszd meg ha van rá igényed így élethűbb lenne az egész. Egy próbát megér sok sikert! :)
3/10 A kérdező kommentje:
Nos, ruhánk tulajdonképpen nem is lesz, ill. még nem tudom milyen lesz, mert az inkompetens osztálytársaim szerint a tavalyi kampányra készült táncot kellene eltáncolni, ami szerintem egy nagy hülyeség, mert egyáltalán nem illik oda. Az igazgatónő nem engedélyezi a táncot, mindenkinek valami osztályfilmet kell majd csinálnia. Engem ez felháborít, mert ezzel rontják el az egészet. Az osztálytársaim meg a kampánytáncért akarnak lázadni...
2011. szept. 23. 12:29
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezt a bordós-ezüstöset kipróbálom, hogy hogy nézne ki programmal, a képzeletemben már jól néz ki. :)
2011. szept. 23. 12:32
5/10 A kérdező kommentje:
Jaj és a ruha a tavalyi tánchoz egy fehér atléta volt, meg egy fekete pörgős szoknya, virágos övvel kiegészítve. Szörnyű.
2011. szept. 23. 12:33
6/10 anonim válasza:
nekünk rózsasznín alapon fekete betűk voltak
7/10 anonim válasza:
Nálunk világoskék alapon fekete betűk voltak, egyik oldalon a suli neve másikon 2003-2007 ahol összeér ott meg a suli logoja. Én szerettem :)
8/10 anonim válasza:
najó. nem tudom hogy ezt melyikőtök csinálta,de arra nem gondolt hogy esetleg más is rákeres szalag ötletekre itt??? azt hiszem egyértelmű hogy a zrínyi 12.A-ról van szó,de a sekélyes,meg inkompetens jelzők azt súgják valakivel valami nagy baj van...:/ úgyhogy arra kérlek osztályfönökin vagy a csoportba beszéld meg ezt velünk. addig nem szólok senkinek hogy ezt találtam, így nem tudnák meg a többiek hogy te vagy az, csak én... ezt tényleg nagyon kiábrándító:S
9/10 anonim válasza:
Nah gyerekek. Ez az IGAZI fail... :)
10/10 anonim válasza:
12/A én így szeretlek..örülök hogy az osztály tagja vagyok..ezekután..:) a kampányruhát és táncot lehet fikázni,akkor biztosan a munkálathoz semmi közöd nem volt. Nekem annál inkább,és örülök hogy még így egy év elteltével is felhántorgatjuk,mikor a kampányt már rég megnyertük..:D Úristen..mire van az osztályfőnöki? mondanád ott,hogy milyen sekélyesek vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!