Ha valaki nem megy el szalagavatóra akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
Lesz-e valami büntetés..nagy probléma ha nem megy el az ember? Semmi kedvem,utálom az osztályom nagy részét,alig várom,hogy elballagjak..Táncolni sem fogok...Már teljesen ki vagyok,hogy holnaptól iskola-_-" Utálom az ilyen felhajtásokat,úristen elballagok,12.es vagyok..és? Akkor mi van? Köszi a válaszokat.2010. aug. 31. 20:31
1/11 anonim válasza:
ne hisztizz már... csak kibírod...
2/11 anonim válasza:
ne az osztályod miatt menj el hanem magad miatt! csak kibírod azt amíg feltűzik a szalagod! utána sztem leléphetsz ha úgysem táncolsz... de a szalag az jelképez vmit.. sztem ne hagyd ki..!!
3/11 A kérdező kommentje:
nem hisztizek csak nem bírom ki,rosszul vagyok a légkörtől..
és mit jelképez a szalag? hogy kibírtam 4 évet abban a szr iskolában?:D
2010. aug. 31. 20:45
4/11 anonim válasza:
Akkor ne menj, nem lesz semmi ilyen egyszerű. Ha ennyire utálod az osztályod akkor ne szenvedj ott.
5/11 A kérdező kommentje:
Oké csak azt hittem,hogy lesz valami következménye..mittomén kirúgnak..akármi:D
2010. aug. 31. 20:47
6/11 anonim válasza:
Persze, kirúgnak. Téged se az eszed miatt utálnak.
7/11 A kérdező kommentje:
azt csak viccből írtam..láss a szavak mögé,csak egy irónia volt.
amúgy pedig azért utálnak,mert én nem iszom részegre magam minden hétvégen..meg nem cigizek és nem vagyok rossz..na ezért:) kedves iq ninja
2010. aug. 31. 22:00
8/11 anonim válasza:
Én 11.-es leszek de én se bírom az osztályom, már előre félek a szalagavatótól, mert ráadásul nekünk muszáj táncolni (amit utálok). Tehát teljesen megértelek. Egyébként furcsa ez a rossz-nem rossz hozzáállásod. Nem kell mindent csípőből elutasítani, mert nem minden fekete-fehér.
9/11 anonim válasza:
Szerintem csak egy élményről maradsz le. A szalagom már azt sem tudom hogy hol van. Én elmentem, táncoltam és utána egy jót buliztunk (nem pia meg ilyesmi). Barátkozz össze egy hasonló hozzáállású sorstársaddal és együtt csak kibírjátok. Nálunk egyébként kötelező volt, de ha nálatok nem és tényleg nem akarsz elmenni, akkor sem veszítesz semmit.
10/11 anonim válasza:
Nekem tavaly volt a szalagavatóm, én se táncoltam,mégis jól éreztem magam(pedig én sem voltam az osztály kedvence),talán ennek az eseménynek köszönhetően alakult ki az osztályunkban igazi családias légkör, amely végig kísért minket amíg szét nem váltak útjaink.Ne hagyd ki!Feltűzik a szalagot,elvonultok koccintani(egy kis alkohol nem árt a feszültség feloldásához) és utánna minden megy magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!