Szalagavatóra és utána bálra jó lesz ez a ruha? (vendég leszek)
2011. febr. 1. 20:55
1/14 anonim válasza:
Tökéletes! Nagyon jól áll ;) :)
2/14 anonim válasza:
jó
nagyon szép ruha:D
csak vegyél hozzá sötétbarna harisnyát:D
3/14 anonim válasza:
Nagyon szuper!
Irigyellek!
Engem is meghívtak, de ilyen rucit nem vehetek fel! :-( Akkora pocim van már... :-)
4/14 anonim válasza:
Szép és csinos ruha!
Nyugodtan felveheted!
5/14 anonim válasza:
tökéletes
csak sötét harisnya
esetleg egy ezüst vékony nyaklánc
fekete magassarkú
6/14 anonim válasza:
szép, de nem húznék sötét harisnyát hozzá...
7/14 anonim válasza:
Jól áll nagyon, csinos vagy benne.
Jó szórakozást majd! :)
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Kicsit féltem, hogy nem lesz annyira jó ez a ruha, mert fekete. Fekete magassarkút veszek fel mellé, meg eddig testszínű harisnyán gondolkodtam, de lehet, hogy akkor kipróbálom valami sötéttel :)
Nyakláncot meg keresek mellé.
2011. febr. 1. 21:07
9/14 anonim válasza:
Szerintem ne legyen sötét a harisnya, mert akkor már tényleg elég sötét lenne az összkép. Nem mini a ruha, úgyhogy szerintem ha látszik a lábad testszínű harisnyán keresztül az sokkal jobban mutat. (De semmiképp se konyak színű harisnyát válassz!!!:))
10/14 anonim válasza:
Nagyon csinos!
Jó az izlésed!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!