Szalagavatora menü? Kb 14 en jönnek szombaton hozánk, ti milyen menüt állitanátok össze? Ugy kell gondolkodnom, hogy szombat de.10 orakkor kezdödik, igy pénteken ( szabin leszek ) lesz idöm elö készülni. Köszi elöre is a válaszokat
Nem, szalagavato után gondoltam a vendégek részére,
Én ugy gondolom mindenki tudja hogy van egy hely ahol szalagavato van, majd jönnek a meghivott vendégek, bocs ha nem voltam egyértelmü
Nàlunk mindig van 4 fajta salàta(kukorica,francia,uborkasalàta,meg vegyes sali(jégsali,retek,stb)
A fasirt egy kitünö ötlet Csinàlhatod hogy az asztal több helyén,szélen,közepén,végén elhelyezel egy tànyért fasirttal.Én még csinàlnék olyat hogy fogpiszkàlora szurnék sajtkockàt,olivabogyot,pritaminpaprikàt,végére meg egy felgöngyölt pici bacon darabot.
De hidegtàlnak mutatosabb ha nagyszelet sonkàba,vagy csirkemellbe teszel franciasalit,és azt felgöngyölöd.
Csirkemell àltalàban favorit,az sem hiànyozhat,estleg ha valaki meleg ételre vàgyik fözhetsz töltött kàposztàt,ha van idöd,de egész aptokat(lakodalmas kàposzta azt hiszem)
Egyébként sajtos pogàcsa,kokuszgolyo,egy zserbo,mellé meg különbözö ital(bailys,vodka,sör,kola,alkoholmentes italok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!