Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tetszik nektek ez a menü?

Tetszik nektek ez a menü?

Figyelt kérdés

Anyukám születésnapjára 3 fogásos menüt készítek =) Kíváncsi vagyok a véleményetekre:

Leves: Gyümölcsleves

Főétel: Brassói aprópecsenye házi csalamádéval

Desszert: Nagy valószínűséggel almás pite =)

Na most még valami innivalón gondolkodok ami nem alkoholos,esetleg van ötletetek még erre? =) Köszi!!

2011. aug. 31. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

jaj,éhes vagyok:D

jó lesz nagyon:)

valami alkoholmentes koktélt próbálj meg csinálni:)

2011. szept. 1. 00:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jól hangzik, de én levesnek valami kevésbé édes, és nem gyümölcsös levest választanék, mivel a desszert is ilyen lesz,és a főétel eléggé markáns. Levesnek esetleg egy jó kis tyúkhús vagy kacsanyak (ez előbb kész van, és ugyanolyan finom) levest választanék, ez szerintem jobb felvezetés lenne.

Ha gyümölcslevest szeretnél levesnek, akkor másodiknak is valami gyümölcsöset, "lightos" kaját választanék, pl. sült csirkemellfilé sült gyümikkel (pl. 3-4 szem szilva félbevágva, 1 alma felszeletelve, 1-2 körte), és akkor utolsó fogásnak inkább valami túros vagy csokis desszertet tudok elképzelni. De szerintem egy menüben ne legyen 2 gyümölcsös fogás.

Persze ha ezek a legkedvesebb ételei, akkor tök mindegy, mert úgyis ízleni fog neki:):)

Sok sikert:)

2011. szept. 1. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Az ital függjön az ételsortól. De szerintem "menet közben" jó a sima szénsavas ásványvíz, utána pedig egy jó hideg mentatea citromkarikákkal, jéggel elég frissítő lenne ebben a melegben:)

Egyébként ezen az oldalon is nézelődhetsz, rengeteg jó receptet szerváltam már innen:

[link]

2011. szept. 1. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, de a csalamádét nem szeretem, úgyhogy ahelyett inkább savanyú uborkát választanék.:DD
2011. szept. 1. 01:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Kissé sok a gyümölcs, leves és a desszert is az,de ha Édesanyád gyümölcsös, akkor nincs gond.

Sok sikert!

2011. szept. 1. 02:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A gyümölcsleves és a csalamádé lehet hogy üti egymást!

Javaslok inkább egy egyszerű zöldséglevest!

2011. szept. 1. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!