Mi lesz a húsvéti menü a 3 ünnepi hétvégi napra? (szombat, vasárnap, hétfő)
Szoimbaton:paradicsomleves,káposztástészta.Este főtt sonka,kolbács,tojás tormával.
Vasárnap marhahúsleves,egybesült bárány,tört krumli,uborkasaláta.
Hétfőn a vasárnapi maradék,csak sültkrumplival és káposztasalátával.
A jövő héten sokféle aprósüteményt sütök,édeset és sósat is.Húsvétra valamilyen tortát,és képviselőfánkot.
sonka + tojás
meg szerintem raffaello szelet..
Szombat : bableves+lángos
vasrnap: mint szombaton
hétfő: husleves+rántott hus+krumplisaláta+mézeskrémes+tekercs
ha jó idő lesz, szombaton grillezünk. vasárnap és hétfőn sonka, tojás, saláták, kolbász, virsli (svédasztal::D). pár sütit sütök, egy jót megosztok veletek:
Még én se tudom mi lesz, de szeretnénk vmi olyat ami nem megszokott. Persze a sonka tojás az tuti, de nem akarunk rántott húst, fasírtott, töltött dagadót, krumpli/francia saláta. Felénk ez a megszokott. Most vmi újat szeretnénk!
Utolsó, bagyon zsír ez a nyuszi, de segítenél picit, mert nem túl jó az angol tudásom.
Gondolom piskótát kell sütni, de kell közé vmi krém, vagy pontosan hogy is van a külseje?
sziasztok!szombaton Bakonyi gombás szelet nokedlivel,vasárnap csak grillcsirke majonézes krumplival, mert este megyünk vendéglőbe családi ünnepre.hétfőn a locsolóknak sonkás-tojásrolád salátaágyon.ebéd főtt sonka, tojás.
sütik:nagyi ünnepi sütije /diós-habos-csokis/,tiramisu,sajtospogácsa
üdv.
Köszi a válaszokat, találtam közöttük ötletet.Az a süti nyuszi nagyon édi!(Bár nem tudom el tudnám-e készíteni)
Találtam egy nekem tetsző sütireceptet a Prímakonyha márciusi számában, konyakmeggyes szelet a neve.Azt megpróbálom megsütni.Talán egy kis reform köményes pogácsát is sütök.És ma vettem a CBA-ban olcsón (300/kg)libaaprólékot, levesnek jó lesz.A sonka mazsolás kaláccsal az egyértelmű,szombatra a lángos jó ötlet.Hát még azért van min gondolkodni, úgyhogy várom az ötleteket, hátha más is tud belőle mazsolázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!