Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hétfőn cseréltek ívet a...

Hétfőn cseréltek ívet a fogszabályzón majdnem másfél éve van fent és most szombat van de nagyon fáj hétfő óta a fogam ahol huzza aludni se tudok ez baj vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 09:18
 1/3 anonim válasza:

Nekem is van fent fogszabályzóm, és teljesen normális.

Én úgy tudom, hogy azért fáj, mert:

a fogadnak a gyökerei végén nagyon vékony, de csontos kapcsolat van az állkapocscsonttal. amikor állítanak rajta, ez a (nem tudok jobb szót) kapcsolat nem szakad meg, csak a becsontosodott külseje "eltörik", és amíg újra be nem csontosodik az új pozícióban, fáj, mint állat. nekem picit mindig vérzett is, de ez normális!

Remélem segítettem.

2010. júl. 17. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még picit várhatott volna a dokid és nem kellett volna még ívet cserélnie, de ha már így alakult, akkor nem baj.

Nekem is volt egyszer, hogy már majdnem bőgtem a fájdalomtól 1 hétig.

Egyél fagyit, az enyhíti a fájdalmat (nekem a dokim mondta, de tényleg). :)

Esetleg a legközelebbi alkalommal, ha mész, mondd neki, hogy piszkosul fájt a múltkor egy hétig, ez enyhe célzás... :)

2010. júl. 17. 10:09
 3/3 anonim ***** válasza:
1-2 hetente jártam fogszabályzásra, mindig állított vagy cserélt ívet, én is vagyon kész voltam tőle, de normális, ha fáj:S sajnos:S
2010. júl. 17. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!