Melyek azok a szakok, ahova csak azért jelentkeznek általában, hogy legyen 1 diplomájuk "csak úgy"?
ezért kell jónak lenni! hamarabb fognak alkalmazni egy kitűnő eredménnyel végzett jogászt, mint egy kettest. Bár, sok frissen végzett jogászt ismerek, vegyes eredménnyel, egy sem panaszkodott h nem tudna elhelyezkedni. Mindenki a klasszikus jogi szakmával jön, ügyvédből tényleg rengeteg van, de lehet valaki jogtanácsos multicégnél, ügyészségen/bíróságon fogalmazó, jogvédő, stb, de csak némelyik ember, aki nincs ebbe benne, és fogalma sincs milyen tág a jogász szakma, azt hiszi hogy telített épp emiatt, mert "sok az ügyvéd" ....
Én sem akarok ügyvéd lenni, nem azért kezdtem egyetemre járni h az legyek, sose akartam, sőt a bíróság is távol áll tőlem, büntetőjogot sem szeretem. Jogtanácsos akarok lenni, ezért is jelentkeztem jogi egyetemre. Nem kioktatásnak szántam ezt, nem is rád irányult, csak mindenhol azt olvasom már h szar a jogász szakma, meg millió van belőlük, de olyanok írják ezt, akik nem látnak ebbe bele, és közük nincs a jogászkodáshoz. A multinál dolgozó jogász pl a jogtanácsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!