Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Erre miért nem gondol senki?

Erre miért nem gondol senki?

Figyelt kérdés

ezen az oldalon annyiszor olvasom,hogy "rövidebbnek kellene lenni a nyári szünetnek"

és arra senki nem gondol,hogy 40°C fokban nem lehet tanulni, figyelni,egy dologra koncentrálni?

a mi sulinkba nincs légkondi szóval bőven van 34-35°C fok bent is

és rengetegnek ilyenkor rosszul is lesznek(elájulnak, fejfájás,hányinger)köztük én is

most szeptemberre is meleget mondanak és ez sem lesz jó

én szeretem a nyarat meg a jó időt de nem a 40°C fokot hanem a 25-26°C fokot olyankor annyira kellemes az idő!:))

nektek mi a véleményetek erről?

előre is köszi a válaszokat!:)

14/L

2011. aug. 26. 17:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Aha és akinek nincs légkondis munkahelye? A hivatalokban ahol nincs csak ilyen ventillátor?

Vagy aki a tűző napon dolgozik?

Vagy akinek olyan a munkája hogy ingázik házak,városok, országok között??

Ezekre miért nem gondol senki? Hogy lehet ilyet elvárni tőlük?

Én is voltam iskolás én sem bírom a meleget de nem ez a dolog aggasztó. Nem fogják lerövidíteni a nyári szünetet.

2011. aug. 26. 19:45
 22/25 anonim válasza:

Nekünk sem engedik, hogy igyunk... :/

Egyébként valaki írta, hogy akkor kéredzkedjünk ki wc-re. Jó ötlet, de pl. minket nem engednek ki! Azt mondják, miért nem szünetben mentünk el.

Bár már elsőben is ez volt, és egy osztálytársam emiatt bepisilt... -.-"

Amúgy egyet értek, kedves Kérdező.

14/L

2011. aug. 26. 23:29
 23/25 anonim ***** válasza:

Nos.

A vizet engedném simán, a colát pl. nem. Pohárba lenne az asztalotokon és a tanárnak is. Szerintem ez elég lekenyerező. :) Ha meg rosszul lesztek, akkor hivhatja a mentőt és ő lesz a felelőtlen tanár. Szerintem ennek nem örülne, akkor sem, ha befásult.

Gondold el a gyári munkások életét, akik sokszor 80 fokos gépek között dolgoznak és kötelező nekik a védő ruha, hajháló.

Én maximálisan örülök a rövidebb nyári szünetnek:

- nem lennétek annyira leterhelve, mert szépen el lenne osztva az év és nem kéne annyira zsúfolni a tennivalókat

- a tanároknak ugyanez és lenne tiszta 1 hónap szünetük

- a nyári szünet jó és klassz, de közel 2,5 hónap rengeteg, a tanulásba is nehéz visszarázódni

- kisebb gyerekeknél a szülőknél nagyon sok gondot jelent az elhelyezés -> nem sok nagymama olyan, mint régen volt, hanem sokan dolgoznak már közülük (majd ha szülő leszel, te is megtudod)

Szóval minden szempontból jó, ha megfelelően gondoskodnak arról, h. ne essetek össze. Ráadásul tényleg kevesebb órátok is lehetne naponta, mert ami 10 hónap alatt pl 30 óra hetente, az ugye 11 hónap alatt kevesebb is lehet.

2011. aug. 27. 11:31
 24/25 anonim ***** válasza:
És egyetemen 1,5 órás óráid lesznek, meg olykor 1,5 órás vizsgáid. És olykor reggel nyolctól este nyolcig benn leszel a suliban...
2011. aug. 27. 11:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Szóval ennyit a koncentrálásról vízzel v. víz nélkül.
2011. aug. 27. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!